Hogy lehet ilyen fekhelyet készíteni házilag?
Nincs most pénzem macseknak "ágyat" venni, de szívesen csinálnék neki, csakhogy a lelkes amatőrök táborát gazdagítom, így nem tudom, hogy kell:)
Valaki, aki jártas az ilyen házi paraltikákban, varrásban, segíthetne picit:D
Mondjuk annyi leeset, hogy egy csomó szivaccsal van kitöme,csak nem tudom, hogy illeszkedik az alap a "falhoz".
szerintem normális az enyémis beleszokott:D
nem akarsz egy képet mutatni a cicádról?:D
amúgy az enyém az ágyam mögötti résnél szokott aludni :P
kicsit off: cicások: írjátok be googli-barátunk képkeresőjébe house for cats
aztán nézzétek meg miket ki nem találnak :-o
Én is szeretnék a cicámnak ilyet
:D tényleg durva:D bár a tenyésztő, akitől a macsekot vettük(briteket és bengálikat tenyészttt) külön házat épített nekik:D rohadt jól nézett ki! komplett lakás légkondival szőnyegekkel parkettával lépcsővel növényekkel stb. külön volt a két fajta. a bengálik a csillárokon himbálóztakxD a britek meg össze-vissza kis kuckókat kerestek, csomó kis külön házuk volt:D a csaj azt mondta, 2-3(?) milliójába került:9 háát jó neki:D nekem nem lenne erre pénzem, mondjuk neki köbö ez az élete:D
háát van róla képem, de ezen a gépen most sajna nincs:S de kb így néz ki:
kicsinek tök így nézett ki, mint ez:
most ilyen, mint ezek:
úúúristen, ez a megszólalásig hasonlít:D hirtelen azt hittem , hogy az enyémxD:
nna és iylesmi szemből:
az enyém is kb így szokott aludnixD
[link] is tök olyan mint ő)
és iylen fejre, csak az előbbi árnyalatban:
nna, azt hiiszem képek terén túl is lőttem a célonxD
amúgy köszi, megnyugtattatok ezzel az lmos dologgal:)
bár tegnap este úgy fekütt bele, hogy kb rajta ült a pisi csomón:S pedig egy fiókot berendeztem neki, de csak az alomhoz van kedve:S
Mindenesetre szeretnek magasan lenni. Mert így tudják kifejezni az uralkodási vágyukat.
Úgyhogy egy földre helyezett cica ágy felejtős :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!