Macskát hogyan lehet leszoktatni erről a viselkedésről az állatorvosnál?
https://www.youtube.com/watch?v=OSM-1j1F1IE
Úgy viselkedik, mint ebben a Videoban szereplő macska. A legutóbb elkaptam a grabancát és csúnyán megtéptem és leszidtam utána, de félek, hogy legközelebb megint előadja. Hogy értessem meg vele, hogy ezt fejezze be?
"A legutóbb elkaptam a grabancát és csúnyán megtéptem és leszidtam utána."
Valószínűleg ezután csak még jobban fog félni az állatorvostól...
Ez komoly? Csóri...
Ma két macskával mentem orvoshoz. Egy pisszenés volt csak a szurinál a nagyobb részéről. Hiába ugattak a kutyák+fél óra kocsikázás, semmi hisztit nem vágtak le...
Én mondjuk már a hordozóba is finom falattal szoktattam be,mindig benn a plédjük és egy-egy játékot kap mindenki. Kicsi koruk óta próbáltam jóval összehozi a hordozót.
Ha te viszed ki a hordozóból az sem jobb?
Ha ennyire stresszel van cicáknak is nyugtató, de erről orvost kerdezz
Téged is felpofozott anyád, mikor kisgyerekként rettegtél az orvosnál, sírtál, vagy hisztiztél félelmedben?
Ja, mert láttam már olyat, aki lekent egyet-kettőt a gyerekének a kórházban, ahogy kijött az orvostól vele, meg leb..szta, hogy viselkedett, én meg utánuk mentem, aztán kiosztottam anyukát.
Égtél miatta? Hát rettegett az a szerencsétlen!
Ja, hogy értsed is, mert nem szokták:
a saját gazdája kellene hogy megnyugtassa az állatorvosnál az állatot, a saját gazdájának a jelenléte kellene, hogy biztonságot adjon neki.
Na, erre te, a saját gazdája, ott a helyszínen még fel is pofozod.
Gratulálok.
Te, a saját gazdája, a macskád életében a biztonságot kellene, hogy jelentsed neki. Csak akár a puszta jelenléteddel is.
Remélem, így érthetőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!