Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Tudnátok tanácsot adni?

Tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Pár napja befogadtam egy kb 6 hónapos kiscicát, elég sovány, majhogynem csont és bőr szegény. Étvágya az van rendesen szerencsére, viszont a hasmenése nem akar múlni. 2 napja adom neki a Beaphar- gyomor nyugtató tablettát, napi egy szemet. Talán annyi változott hogy a napi 3-4 hasmenése lecsökkent 1-2re. Junior nedves táppal etetem, egy 85 gr-os zacskót 2x-re eszik meg egy nap, reggel es délután, azon kívül junior száraztápot eszik még, ami egész nap kint van neki, de nem eszik belőle túl sokat. Estére nem adok neki már enni, mert itt jön a másik probléma, vmiért a macska almot nem használja mindig. A bejárati ajtó elé fosik sajnos, legtobbszor ejszaka, amit csak reggel veszek észre.Féreghajtót már kapott, de nem volt benne, néztem a székletét. A pisilés se a legjobb nála, inni iszik ugyan, de általába nem az alomba végzi azt se. Ami még aggaszt, hogy nem túl játékos, többnyire csak gubbaszt és néz előre. Ha ételről van szó, akkor nagyon fel tud éledni, nyávog és jön utánam, de csak addig.

Mosdani szokott ugyan, de azt se viszi túlzásba.Ha az ölembe van akkor dorombol, jol érzi magát, van hogy magától mászik az ölembe.Azért lehetnek ezek nála mert eddig kint volt az utcán?

2018. szept. 14. 20:26
 1/3 anonim válasza:
Megvan rá az esély de, azért vidd el orvoshoz. Főleg ha utcáról fogadtad be mert be is kell oltatni...
2018. szept. 14. 20:45
 2/3 anonim ***** válasza:
A nedves táptól is lehet hasmenése. A kutyákkal ellentétben a macskák jól viselik az utcai életet, tudnak vadászni. Szóval az, hogy sovány, nem játszik és nem túl mozgékony (pláne 6 hónapos korban) mindeképp betegségre utal. Vidd állatorvoshoz!
2018. szept. 15. 15:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is az állatorvost javaslom.

De az előző válaszolónak igaza van abban is, hogy az alutasakostól is lehet hasmenése. Az én cicámnak is az van néhány fajtától. De azért mindenképp vidd el állatorvoshoz

2018. szept. 15. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!