Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan változtassam meg a...

Hogyan változtassam meg a macskám éttendjét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy négy éves ivartalanított, kinti-benti, nőstény cicám, eddig nem

én neveltem őt.

Azért szeretnék az etetésen változtatni, mert most nagyon rossz kajákat kap.

Konzervet (nagyon olcsó, 4% hústartalmú) és alutasakost (Friskies, Kitekat) is eszik, napi kétszer kap belőle, reggel és este. Emellett mindig kint van neki a száraz, az Kitekat.

Szeretnék prémium tápra váltani és jobb nedves eledelre. Olvastam, hogy a prémium táp mellett nincs erre feltétlenül szükség, de nagyon szereti őket.

A kérdésem az lenne, hogyan változtassam meg az étrendjét? Eleinte keverjem össze a jelenlegivel? Vagy felváltva kapjon belőle?

Illetve félek, hogy válogatna, a prémium tápokat eddig mindig nagyobb kiszerelésben láttam. Nem tudtok esetleg webshopot, ahol kisebb kiszerelésben lehet kapni, hogy végigpróbáljunk párat és kiválassza, neki melyik ízlik a legjobban?

Nagyon köszönöm a segítséget!

2018. aug. 31. 02:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
66%-os, én amúgy nem is neked céloztam a hozzászólásaimat, de mindegy... :D Gondolom a te macskád méhe is azért gyulladt be, mert sz4rtál ivartalaníttatni, és tüzelt állandóan.
2018. aug. 31. 19:54
 22/22 anonim ***** válasza:
#21! És ha egy tenyésztő törzskönyvezett macskájának a méhe gyullad be, az is ugye azért van, mert sz.rt ivartalanítani?
2018. aug. 31. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!