Ez így jó, vagy változtassam meg a terveimet?
Figyelt kérdés
5 hím guppi és 2 nőstény guppi,baj lenne ha hímek többen lennének,ha baj akkor miért?2010. dec. 25. 14:53
1/7 anonim válasza:
Figyelj szerintem az lenne a legjobb a halaid számára, ha ugyanannyi nőstény lenne, mint hím. Én is így voltam vele és elmentem egy halszakértőhöz és ugyanezt tanácsolta, és lám több tíz kis guppi lett.....
2/7 anonim válasza:
Nem a legjobb szerintem.A hímek teljesen lefárasztják a nőstényeket az állandó kergetőzésükkel.Hosszú távon ez nem tesz jót nekik.Stresszesek, kimerültek lesznek a nőstények.Úgy lenne a legjobb nekik ha több nőstény lenne mint hím.De a fele-fele arány is jó.
3/7 anonim válasza:
nekem ugy van hogy 3 hím 2 nőstény és nincs baj
4/7 anonim válasza:
szerintem legyen fordítva. 2 hím és 6 nőstény
5/7 anonim válasza:
Így van, ahogy az utolsó mondja. Fordítva kell, 5-6 nőstény, 2 hím.
6/7 anonim válasza:
1 Hímre kell eredetileg 2-3 Nőstény :):)
5 Hímre kell 10-15 Nőstény :)
7/7 Salx Narval válasza:
Én a helyedben 2 lányt és 1 hímet vennék.A lányok színváltozata fog érvényesülni, tehát olyant válasz ami tetszik.Lehetőleg ne ugyanott vásárold meg őket, az-az ne legyenek testvérek.Ha jól tartod őket 1-2 hónapon belül,rengeteg halad lesz, felesleges több pénzt kiadnod értük.Én is 1 hímhez, 2-3 lányt tennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!