Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ez így jó, vagy változtassam...

Ez így jó, vagy változtassam meg a terveimet?

Figyelt kérdés
5 hím guppi és 2 nőstény guppi,baj lenne ha hímek többen lennének,ha baj akkor miért?
2010. dec. 25. 14:53
 1/7 anonim válasza:
Figyelj szerintem az lenne a legjobb a halaid számára, ha ugyanannyi nőstény lenne, mint hím. Én is így voltam vele és elmentem egy halszakértőhöz és ugyanezt tanácsolta, és lám több tíz kis guppi lett.....
2010. dec. 25. 15:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem a legjobb szerintem.A hímek teljesen lefárasztják a nőstényeket az állandó kergetőzésükkel.Hosszú távon ez nem tesz jót nekik.Stresszesek, kimerültek lesznek a nőstények.Úgy lenne a legjobb nekik ha több nőstény lenne mint hím.De a fele-fele arány is jó.
2010. dec. 25. 16:54
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem ugy van hogy 3 hím 2 nőstény és nincs baj
2010. dec. 25. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem legyen fordítva. 2 hím és 6 nőstény
2010. dec. 25. 17:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy az utolsó mondja. Fordítva kell, 5-6 nőstény, 2 hím.
2010. dec. 25. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:

1 Hímre kell eredetileg 2-3 Nőstény :):)

5 Hímre kell 10-15 Nőstény :)

2010. dec. 25. 23:53
 7/7 Salx Narval ***** válasza:
Én a helyedben 2 lányt és 1 hímet vennék.A lányok színváltozata fog érvényesülni, tehát olyant válasz ami tetszik.Lehetőleg ne ugyanott vásárold meg őket, az-az ne legyenek testvérek.Ha jól tartod őket 1-2 hónapon belül,rengeteg halad lesz, felesleges több pénzt kiadnod értük.Én is 1 hímhez, 2-3 lányt tennék.
2010. dec. 26. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!