Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Tényleg szabad a macskáknak...

Tényleg szabad a macskáknak nyers tojást adni? Ha igen, milyen gyakran?

Figyelt kérdés
Olvastam valahol, és most első alkalommal kipróbáltam. Felvertem a tojást, és egy kis cicatejet is öntöttem bele, hogy könnyebben lafatyolható legyen, egyenesen imádták. Kettő felnőtt, az egyik még kicsi, 10 hetes kb. A kicsi kinyalta a tálat is.
2018. júl. 23. 13:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ha mondjuk főtt tojást beletörsz villával a kajájukba azt jobban megeszik mint magában. a szőrének jót tesz,kifényesedik.
2018. júl. 23. 15:49
 12/12 anonim ***** válasza:
54%

Három macskát etetek teljesen nyersen, és ezerszer jobb egészségben vannak, mint mikor táposak voltak. És igen, a tojást is nyersen adom nekik, és nem szalmonellásak (eleve egy egészséges ragadozónál nagyon minimális az esély erre).

Én tyúktojást kéthetente adok nekik, ennél többször szerintem sok lenne, amiatt, amit az 5. válaszoló írt. A kicsinek inkább havonta adnék.

2018. júl. 23. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!