Miért van nyitva a cicám szeme műtét után?
Teljesen nyitva a szeme? Ha rajta van az a belső hártya, akkor normális, nem fog kiszáradni sem. Az altatás hatása, hogy az lecsúszik, mivel nem tudja kontrollálni.
Nekünk a doki azt mondta, hogy ne aggódjunk, ijesztően néz ki, de normális.
Tenyleg olyan mintha lenne rajta egy hartya. Az orvos azt mondta hogy csak akkor kaphat inni és enni ha teljesen magánál lesz olyan mint volt.
Addig nem kaphat mert félre nyelhet. Ma már nem ehet csak holnap. Bele kell keverni az ételébe a fajdalomcsillapitot.
Gondolom, az állatorvos ellátta, magadtól miért gondoltad, hogy emberi szemcseppet csepegtetsz a szemébe, főleg olyat, ami a kontaktlencsédhez való? Ha nem voltál biztos benne, miért van nyitva a szeme (egyébként műtét után így szokott lenni), miért nem hívtad fel az orvost, mi a teendőd?
Elhiszem, hogy jót akartál, de sokszor pont akkor tévedünk a legnagyobbat, amikor a legjobbat akarjuk.
Most már mindegy, de többször ne cseppents a szemébe a sajátodból. Magához tér az altatásból és olyan lesz, mint régen. Nekem tacskót altattak, de eszembe sem jutott volna ilyen. Nem hibáztatlak, de valahol mégis. Azért, mert meg kellett volna kérdezned az orvost telefonon, ha aggódtál.
7-es hol olvasod hogy cseppentett? Megkérdezte, és miután megírtuk neki nem cseppentett, hanem pislogatatja.
Azt meg mondjuk nem értem miért pontoztátok le hogy kérdezze meg az orvostól hogy ezzel a szemcseppel cseppenthet-e...
9.! Mivel megszólítottál, írok: ebből gondoltam: 'Szemcseppezem'. Helyesen írva: szemcseppezzem-e. Teljesen félreérthető volt egy z-vel írva. Ezt tényleg benéztem, de nem csak én, ahogy olvasom.
Másik kérdésedre válaszolva: én nem pontoztam senkit semerre sem. Én is pont azt írtam, hogy hívja fel az állatorvost, ha aggódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!