Majdnem kinyirta a cicám az állatorvosom egy rutin műtét miatt a hanyagsága miatt, de mégsem tudom ezért gyülölni. Ez normális?
A cicák ivartalanítás után ébredezéskor fájdalomcsillapító mellett is tudnak olyan tüneteket produkálni amiből arra következtetsz hogy "majdnem kinyírta" az orvos, de korántsem ilyen drasztikus a helyzet általában.
Tény hogy a doki hibázott, mondjuk én mindig megkérdezek mindent a dokitól, mit adott neki, mit adjak neki, mikor hozzam vissza stb, ha ezeket kérdezted volna lehet helyben kiderül hogy nem adott fájdalomcsillapítót és ez miatt mi következik.
„Majdnem kinyirta a cicám az állatorvosom”
Csak én hittem azt, hogy a macska az állatorvost?
Én is mindig megkérdezem, mit ad neki s miért. Az én cicám sem kapott fájdalomcsillapítót ivartalanítás után. A doki azt mondta, figyeljem, s ha bármi gond van, azonnal szóljak.
Amúgy meg a cicák hajlamosak eltúlozni a dolgokat és látványosan szenvedni. Legalábbis az enyém biztosan. Nemrég sántítva és fájdalmas nyávogások közeppette jött elém. Azt hittem, lába tört, áttapogattam, semmi. ép volt a csont is, nem volt sebes, tüske sem volt benne. De a cica úgy nézett ki, mint aki menten belehal, úgy fáj a lába. Bevittem az ágyba, megnyugtattam. Szundi után ugyanúgy sántított... amikor tudta, hogy látom. Meglestem, s kiderült, mikor azt hitte, nem látom, szaladgált a "sérült" lábán.
Nem lehet, hogy nálatok is erről volt szó?
Persze, biztosan fájt neki, de azért nem halt volna bele. Meg szerintem rögtön azt az orvost kellett volna felhívni, aki műtötte a cicát.
En is azt hittem
Aztán furcsalltam is...amikor ujraolvastam persze rájöttem hogy "Jah....hupsz"
Altatás után pedig ez normális, igaza volt a dokinak.
Nálunk eleve nem adnak műtét után fájdalomcsillapítót, hogy az állat érezze, hogy fáj és emiatt kímélje magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!