Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy néz ki a Lidl-ös alom...

Hogy néz ki a Lidl-ös alom csomagolása?

Figyelt kérdés

Kerestem, de nem találtam. Vagy van valami neve?

Esetleg aki használja írhatna tapasztalatokat is róla. Csomósodik rendesen? Nem lesz hamar büdi? stb...

2010. jún. 16. 22:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát most épp nem vagyok otthon hogy pontos leírást adjak róla, de a lényeg hogy nagy kék színű papírtáskában van ha jól emlékszem és egy nagy fehér cica van rajta. A neve shah ez van ráírva a csomagolásra nagy hatalmas betűkkel. Az állateledelek mellett van, de haegy eladót megkérdezel megmutatja.

Én ezt használom és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Csomósodik, nem büdösödik hamar, és a cicám is szívesen használja. én ugyanezt a shah márkájú alutasakos kaját adom neki.

2010. jún. 17. 12:53
 2/3 anonim válasza:
Coshida asszem ez a neve és az állatkajáknál van.A mi lidl áruházunkban a legutolsó sorban és nagy kék csomagolása van.
2010. jún. 17. 17:45
 3/3 anonim ***** válasza:
a Shah ALDI-s :) én is ezt használom, nagyon jó!
2010. jún. 17. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!