Vett már valaki Lidl-s kutyakaját?
10 kg kerül 2000 Ft-ba. Meglepő módon 20%-os hústartalom van rajta feltüntetve. Ez már majdnem eléri az alsó középkategóriás tápok hústartalmát is...
Valaki esetleg etet ilyennel? Én szerintem azért nem adnék ilyet a kutyáimnak, de a beltartalmán tényleg meglepődtem, pozitív értelemben.
Én nem pontozlak le :)
Nem tudom, mennyire lehet rossz. Sajnos azt nem néztem, mennyi mesterséges anyag van benne.
De szerintem lehet, hogy a Chappinél jobb lehet...
Én már nem veszek ilyesmit a kutyáimnak, csak érdekel.
Nézd meg a gyártót! Valszeg ugyan az gyártja, mint a márkásat, ugyan abból, csak annyi márkásat nem tud eladni, mint a gyár kapacitása.
A "sajátmárkás" cuccok nem attól olcsóak, hogy rosszabbak, hanem le tudja nyomni a beszállítói árat, mivel nagyon sokat vesz. És a reklámköltségen, dizájnon is spórol. A mi macskánk szereti a Lildles cicakaját! Pedig akármit nem eszik meg!
Bizony lehetnek rossz minőségűek, nagyon is. Kevés hústartalom, sok színezék, ízfokozó...
De szerintem az olcsók közül a legjobbat választottad. Ha már így ráismertél, leírnád, hogy mi a neve ennek a kajának? Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!