Mikortól lehet ivartalanítani egy cicát? Kell hozzá kiskönyv?
Kandúr cicát fél éves korban az ideális ivartalanítani, de ha eléri az 1 kg-ot már lehet vinni. Lány cicánál sajnos nem tudom hogy megy.
Mi kiskönyvet ivartalanításkor nem kaptunk (mert ugye ezt a doki állítja ki), oltás után adja.
Dehogy kell.
5-6 hónaposan érdemes elvinni. Amúgy én is szeptemberben ivartalanítattam a fiúkat, alig 5 hónaposan, nem mondta a doki, hogy baj lenne.
Ugyanúgy verekszenek, pisilnek, csak nem büdöset. A ház ura meg tályogokkal érkezett haza. Szóval ez természet is.
Viszont nem kóborolnak el, minden etetésre itthon vannak, egymást nem bántja, tovább maradtak gyerekek. Szépek lettek, viszont ez is macskától függ, hogy mennyire nő meg.
Ha nőstény, akkor február előtt mindenképpen vidd el!!! De kérdezd meg a dokit, mikortól vállalja. Megéri kifozetni, így sokkal tovább is élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!