Mennyibe kerül egy ragdoll macska?
Figyelt kérdés
csakis tenyésztőtöl venném, hallottam olyat hogy 150 ezer forint egy ilyen cica de ha valaki nemrég vásárolt akkor megköszönném ha leírná mennyi is a tényleges ára egy ilyen szépségnek:)2018. jún. 17. 19:42
1/3 anonim válasza:
Én a perzsa macskákat tudom hogy 100e körül vannak, szerintem a ragdoll is ez a kategória (100-150 közötti). 100 ezer alatt nem szabad ilyen cicákat venni. Én is szerelmes vagyok egyébként a fajtába, gyönyörűek *.*
2/3 anonim válasza:
Mi június 17-én hoztuk haza a mi kicsi ragdollunkat, ő 140e-be került. :) Ebben benne volt az ivartalanítás, minden oltás, féregtelenítés, egyéves egészségügyi garancia, törzskönyv és egy kis kezdőcsomag. Tenyésztőnél ez alatt nem nagyon találsz cicát, 140-170 között mozognak (150e a legtöbb helyen) a hobbi/kedvenc ragdoll cicák (show-és tenyészcicák 2-3x-os áron vannak, de gondolom, neked kedvencnek kell). Mindneképp tenyésztőtől vedd, ne jófogásos stb. 50 ezres szaporítóktól, azok sokszor betegek, vagy nem is igazi ragdollok; jó eséllyel többet költenél állatorvosra, mint mait a tenyésztőnél hagynál). Remek választás a ragdoll, gyönyörű cica, bújós, dorombolós, követ mindenhova. :)
3/3 anonim válasza:
Egy éve jött haza hozzánk csodálatos ragdoll kandúrunk. Oltás, féregtelenítés, ivartalanitas, eü garancia,szerződés , torzskonyv, kezdő étkező és jatèk csomag. Mindez összesen 500€ volt. De többet is adtam volna Érte. Érdemes inkább akár egy évig felrerakni a pénzt de nem ajánlott olcsó bizonytalan cicát venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!