Mi lenne megoldás? Kinek van igaza?
Nemsokára kiscicám lesz, és anyával összevesztünk azon, hogy hol legyen az alom. Én természetesen a fürdőszobára gondoltam, de ő leszavazta, mivel nincsen ablaka, és hogy nem fogja azt szagolni konyhában, meg a nappaliban.. 2szintes a házunk, a fürdő az emeleten van, a konyha és a nappali lent. Jogosan gondolja, hogy ott is kaki szag lesz? Sztem ez kicsit túlzás, hogy elönti majd a házat. Ő azt akarja, hogy a szobámba legyen. Nekem ez nem igazán tetszik, sztem a cicának se tetszene, mivel ittlesz majd a kajája, játékai.
Szerintetek kinek van igaza? Mi lenne a megoldás?
Nálunk is a fürdőszobában van a (zárt) alom, és semmi szaga.
Szerintem nyissatok ezzel, mert inkább oda való, mint egy szobába.
Ha kijárhat a cica, úgyis hamar rá fog szokni, hogy kint végezze a szükségét. Magától ki fog kéreckedni, mert a zárt alom belül viszont büdös, amit a macska csak addig visel el, amíg nincs jobb.
Egyertelmuen a szoba.
Meg is indokolom miert:
A kerdezo szerette volna a macskat, ove a feleloseg, o takaritson utanna, o szagolja. Van ra egy szazasom, hogy elobb takaritja ki a macskaalmot, ha a szobajaban van, mint ha a wc-ben.
Amugy, minosegi alom + fedett talca, es semmi szag (+ rendszeres tisztitas)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!