A kutya husegsebb vagy a cica?
Figyelt kérdés
Van egy cicam es egy kis kutyam. A kiskutyam barkivel elmenne haza aki csak meg simogatja vagy jatszik vele az utcan es sose engem vagy a csalad tagokat udvozol eloszor hanem valaki vadidegent. A cicam egesz nap kovet engem a lakasba es hiaba van vele akarki akkor is utanam nyavog ameg vissza nem megyek hozza. Ez esetben a cicam husegesebb?2018. jún. 5. 23:29
11/13 A kérdező kommentje:
Meg annyi zavar meg engem.. Hogy mindig meg ugat, meg van a kutyamnak egy ugymond "bunko" nezese es ugy nez ram es ugyanugy oszton szeruen jon utanam na ez idegesit hogy valojaba nem kedveli az embert de megis koveg mer ez osztonzi.. :((:)
2018. jún. 6. 18:28
12/13 anonim válasza:
En a macskara szavaznek legalabbis az enyenek kozul ketto nagyon huseges/volt. Attol fugg hogy vannak nevelve. Volt kutyank is, kisebb koromban, de nem foglalkoztunk vele eleget, ezert nem is ragaszkodott hozzank tulsagosan. Eddig akiket felneveltem macskakat hűségesek hozzan nagyon.
13/13 anonim válasza:
Mégegy szavazat a macskának! :) sehol nincs a kutya hűségessége a macska hűségessége közelében! Teljesen más a kettő! (van kutyám is, macskám is, szóval pontosan ismerem mindkettőt! Jobban is szeretem a macskámat, nem véletlenül!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!