Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A kiscica meghalhat ha kutya...

A kiscica meghalhat ha kutya szoptatja?

Figyelt kérdés
13 évesen nem túl sokat tudok erről. A napokban a kutya elüldözte az anya cicát, és ő szoptatta a kiscicákat, akik most elpusztultak. A nagymamám pedig úgy tűnik nem törődött ezzel. Lehet, hogy ez miatt döglöttek meg?

2018. máj. 2. 19:54
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Ha nem is a szopás, akkor inkább azért, mert kutyaként nem tudja, hogy hogyan kell gondoskodni a macskakölykökről.

De szerintem nem tudnak szopni, egy kutya mellbimbója sokkal nagyobb egy macskáénál, gondolom túl nagy a kiscicák szájának

2018. máj. 2. 20:39
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Lehet. Nem csak szoptatni kell őket, hanem megfelelően gondoskodni is róluk.

A felelősségteljes állattartásról kezdj el tanulgatni, te még fiatal vagy, és remélhetőleg te majd másképp csinálod.

A macskát eleve nem lett volna szabad kölykezni hagyni, ivartalanítani kell. De ha mégis hagyják kölykezni, akkor pedig megfelelő nyugodt helyet kell neki biztosítani, ahonnét a kutya nem tudja elüldözni, és ahol nyugodtan felnevelheti a kölykeit.

2018. máj. 2. 21:04
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Elég szomorú, hogy a macska is szoptatós, meg a kutya is... apropó! A kutyának volt egyáltalán teje?? Csak akkor van neki, ha szintén még szopizós kölykei vannak neki is. Ha nincs teje, akkor azok a kiscicák éhen haltak...
2018. máj. 2. 21:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem az én állataim, a nagymamámé. Én csak láttam, hogy próbálta őket szoptatni. Valószínűleg tényleg nem volt teje, és azért pusztultak el.
2018. máj. 2. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Van kiskutya? Ha nincs, akkor nem tejelhet.
2018. máj. 2. 22:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez itt történt a közelben, anyám azt mondta barátnőjénél álvemhes volt a kutya és egy idő után már ő szoptatta a kiscicákat/ ő is. Az egy puli volt.
2018. máj. 2. 22:39
 7/9 anonim ***** válasza:
26%
Mamámnál egy berni pásztor volt és hagyta, hogy a felnőtt(!) macskák szopizzák és megjött a teje, pedig nem voltak kiskutyái.
2018. máj. 3. 09:45
 8/9 anonim ***** válasza:
83%
13 évesen lehetne annyi eszed,hogy az állat nem kipusztul meg megdoglik hanem meghal.Maximum a faj pusztulhat ki de egyetlen egy állat nem.
2018. máj. 7. 12:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Lehetne annyi olvasási tudásod, hogy elpusztul és nem kipusztult írtam. Az állatok nem meghalnak. Az emberre mondjuk, hogy meghal... De kérlek, itt nem ez a kérdés...
2018. máj. 7. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!