Hígitott narancsolajjal távol tartható a macska a bútoroktól?
Egyrészt az a baj, hogy az ágyak végét (textil borítású) kaparja, ha fel akar ébreszteni.Ez egy rossz szokása.Másik, hogy ba ssza az ágytakarót :/
Erről sem lehet leszoktatni.Kaparófája van, de akkor is csinálja ezeket a dolgokat.Amúgy szoba macska.
Ugyanezzel a problémával küszködök, ráadásul a miénk lesz@rja a kaparófát is... a kárpitoságyunk már úgy néz ki, mint a nagymamám öreg heverője, pedig nincs egy éves. :( Próbálkoztam macskamentával, a kaparófát közvetlen oda tettem, ahol az ágyat szereti kaparni, de annyit értem el vele, hogy odébb ment.
Mi még a körmét is vágjuk, de utána még vadabbul kapar, hogy neki tetsző formára koptassa...
Én most átmeneti megoldásként kartonnal borítottam az ágynak azt a sarkát, amit imád, de nyilván ez nem lehet végleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!