Most akkor lehet vagy nem?
Még sosem hallottam ezt, de hogy nagy h*lyeség, az biztos!
Simogasd csak, nemhogy nem ártasz neki, szüksége van rá!
Fostos az, nem rostos. De ezt a nagyanyáink találták ki, hogy a gyerekek ne abajgassák annyit a kiscicákat, mert nem tesz jót nekik a sok emelgetés( elejtik, otthagyja a mamacica, sérvet kapnak)
Lehet simogatni nyugodtan.
😂Bocsánat a telefonom átjavította a szót.Nem rostos,hanem fostos.Megfostosodik igen.Régen még gyerek koromban szokták mondani,hogy ne simogassam mert megfostosodik.
Pedig ő nagyon ígényli.
Elképzelni nem tudtam, hogy mire gondolsz, de most, hogy valaki leírta, tényleg, nekem is mondott anno nagymamám ilyet gyerekként. :D
Jól írták fentebb, ez azért volt, hogy a kisgyerek, aki még nem tudja felmérni a saját erejét, ne nyomja össze a picike kölyökcicát egy erősebb szorítással, amit simogatásnak szán.
Pusztán a simogatástól nem lesz baja. :)
Nyugodtan simogasd, főleg ha ő jön, és igényli. Ha nem szeretné akkor hagyd. Ezzel engem is etettek kiskoromban, kutyakölykökre vonatkozóan is. Jó nagy hülyeség, semmi bajuk nem lesz a kisállatoknak a simogatástól.
Nem tudom, hogy tényleg elhitték-e az öregek akik mondták, vagy csak nem akarták, hogy összenyomorgassam az állatokat? (mondjuk én sose voltam az a típus aki még a szuszt is kinyomta az állatokból, mindig óvatosan játszottam velük... szóval rossz volt visszafogni magam és nem hozzájuk nyúlni :P)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!