Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskákat mire és, hogy...

A macskákat mire és, hogy lehet megtanítani?

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 20:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát elég makacs állatok,meg hát ugye öntörvényűek,de könnyű őket imádatra bírni,meg ha valakit nagyon szeretnek,akkor tiszteletből néhány dologra rávesziok magukat=)De az én cicámmal szinte rajongásig szeretjük egymást és megtanulta az ül parancsot és ha csettintek akkor felugrik a kezemig,vagy épp a kezembe. Ja megy ugye a ci-cic-cic hívás=)Az enyémek arra úgy rohannak,hogy csak na,pedig,nem csak kajánál hívom őket így. A kutyáknál ez ugye a hozzám,vagy a gyere ide.
2010. jún. 14. 21:38
 2/3 anonim válasza:

üdv :)

én is megtudtam tanítani a macskámat az ülj parancsra való szótfogadásra

kockáztam a parizellt jutalom gyanánt. egy olyan helységben tanítottam meg, ahol semmilyen külső, zavaró tényező nem terelte el a figyelmét.

mikor kiszagolta a parizellt nyávogott, és négy lábon állt.

a feje felé tartottam a kockát és lassan a háta felé húztam. ekkor eleinte hátrált, majd ülőhelyzetben volt. közben végig az Ül/Ülj parancsszót mondtam.

türelmesnek kell lenni, de ha csak hátrál akkor meg kell mutatni neki,hogy azt szeretnénk a leülne, azaz ülőhelyzetbe kell mozdítani a macskát. és megdícsérni jutalmazni :)

4éve tanítottam neki, szeptemberben lesz 11 éves a macska, de mai napig szót fogad :)

2010. jún. 15. 00:23
 3/3 anonim ***** válasza:
hello!nem tudom azt hogy, hogy lehet meg tanítani a cicát de az enyém az mindent tudd akár egy kiképzet kutya pedig nem tanitottam semmit neki és mégis:)xD
2010. jún. 15. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!