Van Magyarországon german rex macskatenyésztő? És ha igen, kik?
Figyelt kérdés
#macska #tenyésztő #német rex #német rex macska #német rex tenyésztő #német rex macskatenyésztő #german rex #german rex macska #german rex macskatenyésztő #german rex tenyésztő
2018. máj. 4. 00:14
2/7 anonim válasza:
Kerestem neked, de nincs.
Ausztriában sincs, Németországban találtam 2 darabot.
Cornish rex, devon rex nem érdekel?
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kár.. :(
2018. máj. 5. 13:30
4/7 anonim válasza:
Hát ha german rex, akkor nem ártana, ha Németországban lenne tenyészet! Most keresek rá a fajtára, mert eddig nem tudtam róla.
itt tartok
5/7 anonim válasza:
Németországban van 2, írtam már, Ausztriában nincsen.
Olvass vissza.
6/7 anonim válasza:
Elolvastam drága. A "german" mintha németet jelentene. Egy konkrét német fajtánál talán kettőnél több tenyésztőnek kellene lennie a saját hazájában, nem? 50%. Jó vicc lenne, ha itthon két magyar vizsla tenyészet lenne, mert te annyit találtál. Értelmezz.
7/7 anonim válasza:
Ő kijelentette hogy 2-őt talált Németországban, sehol sem írta hogy csak annyi lenne :D Te válaszoltál rá rögtön úgy, " nem ártana, ha Németországban lenne tenyészet! " Nem mondta sehol senki hogy csak kettő van, se azt, hogy egy sincs.
Nem értem mit kell itt kicsapni a műhisztit azon, hogy nem tudod értelmezni a mondatát. És te vagy felháborodva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!