Jó macskatenyésztő (k) erre a fajtára?
Igazából csak néhány év múlva,de szeretnék venni egy exotic shorthair/egzotikus rövidszőrű macskát,csak nem találtam olyan tenyészetet ahol ilyesmik lennének.Vagyis amiket láttam azok nekem nem tűnnek fajtatisztának.
Ilyesmit szeretné(n)k: https://www.youtube.com/watch?v=eubw58nww2M
ha valaki tud megbízható helyet az kérem írjon,és azt is hogy hogyan zajlik az egész:)
köszönöm:)
Nem csak 2 exo tenyészet van Magyarországon.
Én is nézegettem tenyészeteket (weboldalak, facebook) és csak azokat írom le, ahol most is vannak/mostanában is fognak születni kiscicák. Szerintem ezekben a tenyészetekben, ha jövőre, vagy 2-3 év múlva akarsz venni cicát, akkor lesznek kiscicák.
Blue Clermont Cattery (Budapesten van)
Csaba-Gyöngye perzsa cicák (nem kifejezetten exo tenyészet, de van exo cicájuk is)
Silky Cat Kennel
Vak-Bottyán kennel
Midnight Hunter Cattery
És ezeken kívül is van még jó néhány exo tenyészet, csak már nem születtek kiscicák 2-4 éve, van ahol több, szerintem már befejezték a tenyésztést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!