Találtam egy cicát, nem olyan, mint az utcai cicák, hanem mint amilyeneket a reklámokban mutogatnak, szerintetek melyik fajtára hasonlít? Vagy én látom rosszul?
igen, a színe az, amit élőben még nem láttam :D akkor az zavart meg, nem értek hozzá :)meg az átlagosnál hosszabb szőre
meg abból gondoltam, hogy valami úri macska, mert tud autóban utazni, közlekedni, pitizni :D de nem láttam sehol a környéken kiírást, hogy keresnék, pedig nézelődtem.
Ez egy szep hazi cica, bar a "talaltam" elegge relativ. Az, hogy most nem keresik, nem jelenti azt, hogy majd nem fogjak.
Mindnenesetre, allatorvoshoz vid el, hatha van benne chip (nem gyakori, de nem kizart)
Es megjegyzem, bar max lepontozast szokott erni, de... attol hogy "talaltad" nem lesz a tied. A talalt dolgok (es ez a allatokra is vonatkozik, talalt macskatol kezve a talalt tehenig) megtartasanak megvan a maga jogi utja.
Es az rendben van, hogy egy random keverek macska miatt nem szokas, de ha tegyuk fel, fajtatiszta lenne, a talalast nagyon gyorsan "lopas"-nak lehetne atnevezni jogi uton...
Kedves kerdezo, oke. :)
Ebben az esetben tenyleg mindent megteszel, amit lehet, szoval...
Igazabol, csak azert emlitettem meg, mert az en macskamat nemreg "talaltak meg" (MC kolyok, kiszökött, whatever), es elegge felhuzott a "megtalalo" hozzaallasa. Tehat, szemelyes erintettseg miatt haraptam a "macska, megtalal" dolgra.
Ha tulsagosan agressziv lettem volna, vagy ilyesmi, elnezest kerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!