Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért szólja le mindenki a...

Miért szólja le mindenki a Whiskast?

Figyelt kérdés

Nem mindenkinek van pénze prémium tápokra, amit a tenyésztők szoktak adni a macskájuknak!És aki nem azzal eteti a macskáját,akkor rögtön az van, hogy minek tart az ilyen macskát. Annyira nem lehet rossz, hiszen sok állatorvos is ezzel eteti a macskáját, és az ára sem valami kevés. Ígyis lassan többe kerül a macska kajája mint az enyém. De ő ezt szereti, és megadom neki. Szerintem jobb neki, mintha Tescosat kapna...Az a baj vele hogy kevés benne a hús, de azt lehet neki adni külön is. Meg a szinezőanyag..Hát szerintem mi emberek is bőven megeszünk annyit mint ami a Wh-ba van (ha nem többet)

Nektek mi a véleményetek erről?

2010. jún. 13. 19:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Am is az számít, hogy a cica szeresse, és azért a WH egy minőségi termék."

Jó, hogy szereti ha egyszer tele van ízesítőkkel. Amúgy... =) Van benne olyan anyag is, ami függőséget okoz a macskák számára. Vagy ez nem számít? A lényeg, hogy örüljön neki?

Whiskas pártiak ugorjatok ki a rózsaszín burokból!

Nézzétek már meg, hogy mit adtok a macskátoknak!

Csak 2 ismerősömről mesélek. Egyiknek a whiskastól hányt a macskája. Másiknak meg is HALT! NEM vicc! A whiskas rendszeres fogyasztásától elpusztult a macska! Lehet magyarázni, hogy jaj biztos más baja volt...nem az én bajom, hogy becsapjátok magatokat =)

Eleinte én is whiskast adtam a cicámnak, de szerencsére hamar találkoztam egy ismerősömmel, aki felvilágosított, hogy hiába van agyonreklámozva...attól még az egyik legROSSZABB macskatáp, ami csak létezik.

2011. jan. 6. 23:36
 22/22 anonim ***** válasza:
Azt már nem kérdezem, hogy ha nincs pénzed jó tápra, akkor minek van macskád...
2011. jan. 6. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!