A macskám vajon miért ugrál rá mindenki lábára?
Ha kiscica, akkor játszik. :) Kiscicák imádják egymást is megijeszteni, utána birkóznak. Anyósomék kiscicája rendszeresen ránk/rájuk ijeszt, nagyon oda kell figyelni mikor hová lépünk. Aranyosak :) :)
Ha felnőtt cica, akkor nincs ötletem, de persze lehet olyan játékos, mint egy kölyök macska, az én vörös kandúrkám is hihetetlenül játékos :)
Igen, játszani akar. Ha ilyenkor karmolja és harapja a megtámadott lábat, sikítani kell, és eltávolítani a macskát. Egy idő után megtanulja, hogy ezt nem vesszük jó néven.
Sokat játssz vele, fáraszd jól ki kergetőzős meg ugrabugrálós dolgokkal, és akkor nem támad lábra.
A mienk a macskák Chuck Norrisa: pusztán játékból arc magasságba ugrik a padlóról. A fiam, mielőtt elindul a tálcáján a forró levessel, előtte bejárja az útvonalat, nincs-e repülő macska veszély :)
Ehhez képest ez a rámászás elég lájtos.
Játszik a kis pocok :)
Nekem még kis csibabáim csinálták, hogy ráültek a lábunkra, aztán rájöttünk hogy a kis drágáimnak fázik a tappancsuk a kőpadlón...:( de a zoknit nem igazán tűrték meg, a ruhácskát már inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!