Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért szólja le mindenki a...

Miért szólja le mindenki a Whiskast?

Figyelt kérdés

Nem mindenkinek van pénze prémium tápokra, amit a tenyésztők szoktak adni a macskájuknak!És aki nem azzal eteti a macskáját,akkor rögtön az van, hogy minek tart az ilyen macskát. Annyira nem lehet rossz, hiszen sok állatorvos is ezzel eteti a macskáját, és az ára sem valami kevés. Ígyis lassan többe kerül a macska kajája mint az enyém. De ő ezt szereti, és megadom neki. Szerintem jobb neki, mintha Tescosat kapna...Az a baj vele hogy kevés benne a hús, de azt lehet neki adni külön is. Meg a szinezőanyag..Hát szerintem mi emberek is bőven megeszünk annyit mint ami a Wh-ba van (ha nem többet)

Nektek mi a véleményetek erről?

2010. jún. 13. 19:55
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
20%
én nem hallottam edddig senkit se, hogy szidná. Am is az számít, hogy a cica szeresse, és azért a WH egy minőségi termék.
2010. jún. 13. 20:09
 2/22 anonim ***** válasza:
77%

Én minden gazdinak azt szoktam javasolni, hogy ha nincs pénze szuperprémium tápra, akkor inkább főzzön a háziállatának.

A whiskas olyan mint a gyerekeknek a hamburger. Imádják, de nem kapnak meg belőle minden vitamint, az egészségi állapotuk nem lesz maximális.

Valamint tele van káros anyagokkal, amire semmi szükségük.

Én speciel nem adnék ki egy forintot sem a whiskas-ra, ami nem más, mint a semmi másra nem használható anyagok keveréke. Magyarul hulladék. Jó kis üzlet a gyártónak, az biztos.

2010. jún. 13. 20:13
 3/22 anonim ***** válasza:
46%
A Whiskassal nem tudom mi a bajuk az embereknek, én eddig nem találkoztam olyannal, akinek nem tetszett volna, hogy az én macskám azt eszi, mondjuk ilyenről ritkán beszélek bárkivel. Azt azért hozzáteszem, hogy egyszer vettem neki valami minimum kétszer drágább kaját mint a whiskas, és azt nem ette meg, csak és kizárólag ezt eszi, és én a macskámra hallgatok... (ez kb olyan lett mint egy reklám, bocsánat)
2010. jún. 13. 20:13
 4/22 anonim ***** válasza:
68%

A macskák táplálékanyag igénye kb. 70-80% hús, hiszen ragadozó.

Íme egy whiskas termék összetétele:

Összetevők:

Válogatott gabonafélék (min. 4%), hús és állati származékok (min. 4% marha a vörös szemcsékben, min. 4% máj a májas töltött falatkák töltelékében), növényi fehérje kivonatok, olajok és zsírok, növényi eredetű származékok, ásványi anyagok, zöldségek (min. 4% sárgarépa a narancssárga színű szemcsékben, min. 4% borsó a zöld színű szemcsékben).

Azt hiszem, ezzel választ kaptál a kérdésedre.

2010. jún. 13. 20:19
 5/22 A kérdező kommentje:

Mellette kap húst, így a hús igénye fedezve van. Kevés tápban van 80% hús, és amúgy is egy vagyonba kerülnek.

Egyébként ezen az oldalon ócsárolják nagyon a Wh-t.

2010. jún. 13. 20:26
 6/22 anonim ***** válasza:

A Whiskast és a társait olyan szemétből állítják elő, amit már a haszonállatok takarmányába sem lehet belerakni. És a hús sem hús benne, az a minimális 4%, csak állati eredetű készítmény. Pl. csőr, csont, toll, vér. Valódi hús nincs benne, így ahhoz, hogy a ráírt nyers fehérje tartalom meglegyen, telenyomják növényi fehérjével. Ami azért gáz, mert a macska nem domesztikálódott úgy, mint a kutya, ő tényleg ragadozó állat, a növényi eredetű táplálékot nem is tudják haszonsítani.

[link]

2010. jún. 13. 20:28
 7/22 anonim ***** válasza:
Ha kap mellette húst, akkor a kettő árát összetéve akár vehetnél is egy jobb minőségű tápot, ami mellé már nem kell semmi. Pl. A Purina One táp már elég normális minőségű és nem olyan drága.
2010. jún. 13. 20:30
 8/22 A kérdező kommentje:
A húst nem veszem,mivel vannak csirkéink.
2010. jún. 13. 20:32
 9/22 anonim ***** válasza:
63%

Választ kaptál a kérdésedre, miért "szóljuk le" a whiskast.

Gondolom nem akarsz minket meggyőzni, hogy húúú, de a whiskas akkor is ilyen-olyan jó.

Tudsz mellette még egy érvet felhozni, azon kívül, hogy a macskád ezt szereti?

(hozzászokást okozó ízesítő adalékanyag van benne egyébként)

Szíved joga, hogy azzal etesd amivel akarod, de biztos vagy benne, hogy a legjobbat nyújtod a macskádnak?

Adj neki húst, ahogy írtad is, az nagyon jó, de ne rontsd el mellette a whiskassal.

2010. jún. 13. 20:45
 10/22 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem prémium tápot veszek a cicámnak, de a whiskas-nál sokkal jobbat (Cat Chow steriliziált cicáknak). netről rendelem 15 kg-s kiszerelében, kiszállítással együtt 12 000 Ft. Olcsóbbra jön ki, jobb minőség és imádják a macsik. :) Kevesebbet is esznek belőle! 4 hónapig elég a 15 kg 2 macskának, úgy hogy szinte csak ezt kapnak, heti 1-2x kaonak csak nedves tápot, vagy husit.
2010. jún. 13. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!