Miért szólja le mindenki a Whiskast?
Nem mindenkinek van pénze prémium tápokra, amit a tenyésztők szoktak adni a macskájuknak!És aki nem azzal eteti a macskáját,akkor rögtön az van, hogy minek tart az ilyen macskát. Annyira nem lehet rossz, hiszen sok állatorvos is ezzel eteti a macskáját, és az ára sem valami kevés. Ígyis lassan többe kerül a macska kajája mint az enyém. De ő ezt szereti, és megadom neki. Szerintem jobb neki, mintha Tescosat kapna...Az a baj vele hogy kevés benne a hús, de azt lehet neki adni külön is. Meg a szinezőanyag..Hát szerintem mi emberek is bőven megeszünk annyit mint ami a Wh-ba van (ha nem többet)
Nektek mi a véleményetek erről?
Én minden gazdinak azt szoktam javasolni, hogy ha nincs pénze szuperprémium tápra, akkor inkább főzzön a háziállatának.
A whiskas olyan mint a gyerekeknek a hamburger. Imádják, de nem kapnak meg belőle minden vitamint, az egészségi állapotuk nem lesz maximális.
Valamint tele van káros anyagokkal, amire semmi szükségük.
Én speciel nem adnék ki egy forintot sem a whiskas-ra, ami nem más, mint a semmi másra nem használható anyagok keveréke. Magyarul hulladék. Jó kis üzlet a gyártónak, az biztos.
A macskák táplálékanyag igénye kb. 70-80% hús, hiszen ragadozó.
Íme egy whiskas termék összetétele:
Összetevők:
Válogatott gabonafélék (min. 4%), hús és állati származékok (min. 4% marha a vörös szemcsékben, min. 4% máj a májas töltött falatkák töltelékében), növényi fehérje kivonatok, olajok és zsírok, növényi eredetű származékok, ásványi anyagok, zöldségek (min. 4% sárgarépa a narancssárga színű szemcsékben, min. 4% borsó a zöld színű szemcsékben).
Azt hiszem, ezzel választ kaptál a kérdésedre.
Mellette kap húst, így a hús igénye fedezve van. Kevés tápban van 80% hús, és amúgy is egy vagyonba kerülnek.
Egyébként ezen az oldalon ócsárolják nagyon a Wh-t.
A Whiskast és a társait olyan szemétből állítják elő, amit már a haszonállatok takarmányába sem lehet belerakni. És a hús sem hús benne, az a minimális 4%, csak állati eredetű készítmény. Pl. csőr, csont, toll, vér. Valódi hús nincs benne, így ahhoz, hogy a ráírt nyers fehérje tartalom meglegyen, telenyomják növényi fehérjével. Ami azért gáz, mert a macska nem domesztikálódott úgy, mint a kutya, ő tényleg ragadozó állat, a növényi eredetű táplálékot nem is tudják haszonsítani.
Választ kaptál a kérdésedre, miért "szóljuk le" a whiskast.
Gondolom nem akarsz minket meggyőzni, hogy húúú, de a whiskas akkor is ilyen-olyan jó.
Tudsz mellette még egy érvet felhozni, azon kívül, hogy a macskád ezt szereti?
(hozzászokást okozó ízesítő adalékanyag van benne egyébként)
Szíved joga, hogy azzal etesd amivel akarod, de biztos vagy benne, hogy a legjobbat nyújtod a macskádnak?
Adj neki húst, ahogy írtad is, az nagyon jó, de ne rontsd el mellette a whiskassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!