Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám szeme gennyes, már...

A macskám szeme gennyes, már jó pár hete, akkor már biztos hogy vírus?

Figyelt kérdés
Sárga váladék. Étvágya van. Egyéb tünet nincs.

2018. ápr. 29. 15:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi, beszerzem.
2018. máj. 5. 12:47
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"Már jól van."

Ez mit takar? Hogy ne piszkáljunk tovább azért, mert lelketlen vagy?

Egy több hete gennyes szem nem fog magától rendeződni 6 nap alatt! Nem gondolod hogy el fogjuk hinni, hogy már jól van.Mikor semmit nem csináltál vele. Ha kinti macska, akkor is ugyanúgy fáj a szeme, nem lát vele jól, megvakulhat mint egy benti macska.Sőt mivel kinti, még jobban van szüksége a szemére, mert bármi érheti, ha nem lát jól.

Orvoshoz miért nem vitted?Nem egy nagy összeg ha megnézi egy állatorvos, vagy veszel neki gyógyszertárban, állatpatikában szemcseppet vagy kenőcsöt.

Gondolom ha a te szemed begennyesedne, rögtön mennél vele szemészetre.

2018. máj. 8. 07:32
 13/14 A kérdező kommentje:

Na ide figyelj! Küldjél húsz eurót a számlámra, és már hívom is az állatorvost. Ha ennyire izgat a macskám egészségi állapota, akkor gondolom sem gond. Még orvos számát is megadom neked, felhívhatod hogy tényleg el vittem- e a macskát. Ez esetben van hozzá jogod, hogy követeld tőlem az orvosi vizsgálatot. Különben nincs! Tíz euróba kerül csak az, hogy az állatorvos ránéz a

macskára. Plusz a szemcsepp nem tudom mennyi, hat-nyolc euro.

Különben meg nemrég oltattuk be, még csippet is kapott. Etetjük, ölelgetjük, kiskorától óvjuk meg neveljük, senki nem mondhatja hogy rossz gazdi vagyok. Amit tudok megadok neki. Én még csókolgatom is, nagyon szeretem ezeket a dögöket. Mármint a macskákat, persze csak egy

van. Most épp békésen al

2018. máj. 8. 11:40
 14/14 A kérdező kommentje:
alszik.
2018. máj. 8. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!