Macskanátha ellen otthon?
A cicáőm elkapta és az ünnepöek előtt nem hiszem, hogy itt van orvos. Már enni se nagyon eszik. Inni se iszik.
Otthon, hogy tudom kezelni?
Hülyeség ez hogy mindenféle képpen orvoshoz kell vinni...
Én egy szem augmentint elvagtam 8 fele és 8 napig minden este odaadtam neki kajával vagy épp ha nem ette meg, akkor nagyon pici vizbe (azért mert úgy egyszerre letudtam neki lőni a torkán ő is túl volt előbb rajta és nekem sem kellett annyit szenvedni vele) feloldottam és fecsivel lekuldtem neki.
A szemét és az orrát kamillateaval borgattam.nasopax orrcseppet és ocumill kamillás szemcseppet csöpögtettem neki reggel este 5-5 cseppet+ wick mentol zselét dugtam naponta 4x az orra alá kb 1 percig ( nem jól viselte de hasznos volt.) Egy kevés kamilla teába 5 csepp emberi berescseppet kapott 2 naponta 1x. Sima kamilla és hársfa virág teát adtam neki fecsibol... 3.ik napon már sokkal jobban volt a cica evett ivott magától és 1 hét múlva már semmi baja. 9 hetes kiscicacarol van szó. Ma már 2 éves és januárban lett beoltva nátha ellen soha nem újult ki nála a betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!