Kiálló fül ellen otthon?
Figyelt kérdés
Itthon mit tudok tenni, ha kiálló a fülem? Mivel lehetne fokozatosan visszáb "tenni".2017. dec. 29. 22:45
2/13 anonim válasza:
Szerintem semmit. Meg lehet műteni, ha nagyon zavar.
5/13 anonim válasza:
Plasztikai műtét!
170-180 ezertől kezdődik az ára, ennél olcsóbbat ne vállald el!
Kivágják egy kis porcot a fül mögött, és úgy lesz korrigálva...
6/13 anonim válasza:
Suliban annakidejen az egyik osztalytarsamnak voltak bazinagy kiallo fulei, elneveztuk Dumbonak, tudod, a repulo elefant. 🤣
7/13 anonim válasza:
De vicces vagy hatos. Inkabb legyen valakinek az ismertetojegye az, hogy nagy fule van, mint egy gerinctelen kis fsz. Ha gondolod nyugodtan vedd celzasnak😌
8/13 anonim válasza:
Nekem is elálló füleim voltak, de felnőtt koromban megműttettem őket és most már OK. De tini koromban én is mindent megpróbáltam. Pl lekötöttem gumival őket és ráfésültem a hajamat. Ez nem igazán volt jó, mert vágta a fülemet. Aztán pillanatragasztóval is leragasztottam. Akkor tök jól néztek ki a füleim, de mégsem volt jó, mert a bőrömet irritálta, így abbahagytam. Sokat vártam, mire a plasztikára került a sor, de nem adtam fel. Azóta a füleim tök jók, meg vagyok elégedve. F vagyok.
9/13 anonim válasza:
Szia.
Nekem is kiálló füleim voltak, nagyon zavart világ életemben, amikor elkezdtem dolgozni tudtam félrerakni és megcsináltattam.
Ha esetleg gondolkoztál már a műtéten, amit helyi érzéstelenítés mellett ébren végeznek akkor írj és tudok ajánlani Budapesten magán plasztikai sebészetet ahol az enyémet is csinálták, illetve tudok neked mutatni előtte utána fotót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!