Mit lehet az ellen tenni, ha az egy éves német juhászom beenged mindenkit az udvarra, ha nem vagyunk otthon, de ki senki nem mehet tőle?
Ma arra mentem haza, hogy a postás a falnál áll, a kutyám meg vele szemben és morog. Ha a postás megmozdult ő a kutya is. Rászóltam a kutyára és rögtön félreállt.
Egy másik alkalommal a szomszéd jött át, mert a gyerekek átrúgták a labdát és vissza akarta vinni. Elmondása szerint simán bejöhetett, de amikor menni akart a kutyám elkezdett morogni és őt is odaállította a falhoz. Amikor hazaértem és szóltam a kutyának itt is félreállt.
A postással és a szomszéddal is jóban van, ha otthon van vki.
Jó kutyád van!
Ha szabadon van, ne legyen nyitva a kapu.
Az én kutyám is ilyen volt...:) én kimondottan örültem neki,ha nem vagyok otthon akkor senki ne járjon be hozzám.
Az egyik barátom ült fél napot a kertben,pedig a kutya nagyon jól ismerte.
Remélem, a kapukon kint a tábla, hogy a kutya harap?
Sosem lehet tudni, a morgás és blokkolás mikor csap át harapásba? A kutyád egy éves, még szinte kölyök. Most lesz még csak felnőtt.
Azt kérdezted, mit lehet ellene tenni? Vagy kaput zársz, vagy kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!