Ezt tényleg lehet macskánál használni vagy nem jól mondta az állatorvosom?
Sziasztok,segítsetek légyszi :) Múlthéten voltunk a cicával dokinál(2éves kandúr) megkapta a szokásos oltásokat,és kértünk még valami kullancs stb elleni védelmet mert hogy visszük magunkkal a nyaralónkhoz és ott a kertben lesz kb egész nap . Ezt ajánlotta:
hogy szerinte ez a legjobb,igaz hogy kutyáknak van de nyugodtan alkalmazzuk. 7 kilós a cica amúgy. Szerintetek tényleg lehet használni? Azt olvastam a neten hogy macskáknál ne alkalmazzuk mert túladagoláshoz vezethet.
Igazából megbízok az orvosban mert tapasztalt,eddig mindig mindent tökéletesen csinált jófej is, stb szóval nincs okom panaszra, csak elbizonytalanodtam. Szerezzek be mást?
Esetleg használja valaki ezt?
Ezt a gyógyszer leírásából ollóztam ki, amit Te linkeltél. Megnyitottam a linket, és lentebb görgettem.
3.3. Ellenjavallatok
A terméket speciálisan kutyákra fejlesztették ki. Ne használjuk macskáknál, mert túladagoláshoz
vezethet.
Olvasd el a gyógyszer leírását. Mindig ha valami új termékkel nyomnak a kezedbe vagy ajánlanak, olvasd el a leírását.
Én videókkal dokumentálva láttam kutyának való bolha-kullancsirtóval megmérgezett, vergődő, infúziózott kiscicákat. Tehát alapvetően a kérdésed már eleve jogos.
Na, és mivel vannak kizárólag macskának való készítmények, ezért linkelek olyat is:
(Debrecen nagyon komoly és híres állatkórházának webáruháza.).
Ezek mind macskának valók, tisztességes leírás van mindhez és ott van, hogy kutyának való nem alkalmazható macskákon.
(egyetlen terméket ír, a Fyprystet kivételként)
Vegyél mást. Olyan terméket vegyél, amit kizárólag és tutira macskának fejlesztettek ki, ne kockáztass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!