BARF etetés macskánál? Miért nem eszi a nyerset?
2 macskám van, az egyik imádja a nyers húst, a másik inkább lop szárazkenyeret a prézlinek valóból, minthogy megegye a nyerset.
Főtten szereti, de az mennyire tesz jót neki?
Másnál is előfordult ilyen?
Hát folyadékpótlásra leginkább a nyers hús jó, mert a nedvességtartalom legnagyobb része kifő belőle, főleg a mai nagyipari húsokból. De még mindig jobb, mint a semmi, meg még mindig hús, természetesen, sokkal jobb, mint az alutasakosok. És természetesen szaftosabb, mintha sütnénk. Én is szoktam adni, csak szeretnék a legideálisabbra törekedni.
Az én álmom a prey etetés lenne, csak a macskám olyan furán néz a nyers húsra, nem tudja, mi az, szóval ne aggódj. A másik dolog a bolti hús. Amikor magamnak olyat veszek néha, hogy szörnyű, hát ne csodálkozzak, ha neki sem tetszik: nem szereti a bolti csirkét (én sem). Háztáji dolgokhoz most nem mindig tudok hozzájutni, meg természetesen sokan mások sem. Mondjuk mivel én is azon nőttem fel, én igazán azzal szeretném megpróbálni a nyersetetést.
A másik, hogy próbáld a prey etetést. A barfban van zöldség, amire a macskának nem igazán van szüksége. És hátha bejön a cicának. Vagy még a hús származása. Vagy egyszerűen nem szereti, modern szobamacska. Simán lehet, ne aggódj. A macskaeledelekben van ízfokozó, egy bolti nyers hús lehet, hogy neki nem olyan zamatos, vagy csak szimplán nem jó ízű, vagy ahhoz ragaszkodna, mert azon nőtt fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!