Az baj, ha a macskáimnak nem adok a száraz kaja mellett semmit?
Sem konzervet, sem alutasakosat, semmilyen nedves tápot.
Brit Care lakásban élő macskáknak való kaját kapnak és csapvizet...
És ez alatt mit értessz?
A macskáknak, de még a kutyáknak is monoton étrend kell. Tehát, ha arra gondolsz hogy más fajta száraz tápot is adjak, az hülyeség.
Engem az aggaszt, hogy nedves tápot nem adok és ettől esetleg vese betegek lehetnek. De az "olcsótól" (az sem az) fosnak, a drágat meg nem tudom megvenni. A kicsit jobbak 6 ezer Ft / kg.
De azoknak a 70% is víz.
No és mivel eteted?
Egyébként úgy látom nem nagyon tudod értelmezni amit írtam, szerintem elég világossá tettem, hogy azt tartom hülyeségnek ha valaki a tápok márkáját, ízét váltogatja.
Az, hogy adjak e neki nedvestápot pedig a dilámmám. Mivel a jóra nincs pénzem (ahogy a legtöbbeknek), a rossznál mint pl. Whiskas lehet hogy jobb ha nem kap semmit. De amúgy a Whiskas is drága annak elenére hogy szar.
Az pedig, hogy a macskák a monoton étrendet "szeretik" (a szervezetük) az teljesen alap. Aki vette a fáradságot, hogy állat tartás előtt pár percet utána olvasson a dolognak az tudja.
Macskák szeretik a változatos étrendet. Még a vadon élő macskák sem monoton ételeket esznek.
Nagyon nem jó, hogy csak száraz kaját kapnak. Hiszen abban nem sok tápanyag van. Nem árt néha csirkét, halat, és egyéb dolgokat enni. Alul tasakok kaják közül is vannak jók, és tápanyagban gazdag..
Változatos ízek és márkák. :) Nem, nem értettem félre, amit írtál, csak hülyeségnek tartom. A cicám egyenesen hisztizik, ha egy hétig ugyanazt kapja. Amúgy a szárazat csak ritkán eszi, nem annyira szereti.
Amúgy meg úgy eteted a macskádat, ahogy akarod, csak kérdéses, hogy meddig húzza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!