Száraz táp mellett miket adhatok enni a 12 hetes yorkimnak?
Figyelt kérdés
Ahonnan vettem, ott azt javasolták, hogy reszelt sajtot, sonkát, rizst, túrót adjak neki. Kíváncsi vagyok ezek mellett még mit ehet!2010. máj. 2. 18:48
1/12 anonim válasza:
"reszelt sajtot, sonkát, rizst, túrót adjak neki"---mégis minek?
2/12 anonim válasza:
mi? ilyeneket? a sonka még oké,meg a rizs is,de turó,reszelt sajt?
nekem van egy 1 éves yorkim,mülleres macskakonzervet szokott enni,imádja(jobban mint a kutyakonzervet) gépsonkát eszik,májkrémet,vajas kenyeret imádja,és midnenféle gyümölcsöket, de apum anyum én és a tesóm is mindig adunk abból amit mi eszünk,mindent megeszik,evett már kókuszt,és licsit is:)
3/12 anonim válasza:
12hetes kutyának semmit. Elég a száraztáp. Ha jó minőségű a kaja nem kell mellé semmi.
4/12 anonim válasza:
19:12 - látom te is azon dolgozol, hogy minél betegebb legyen a kutyád....emberkaja - embernek, macskakaja - macskának való
5/12 anonim válasza:
19:12 nem mellesleg a konzervkajától tönkre megy a foga
6/12 anonim válasza:
Áhhh nem tudok mit mondani !
Megmondom neki mi az amit adja neki !
Acana , Hil's , vagy Royal Canin kölyöktápot (Már lehet kapni kifejezetten Yorkinak valót ) !
Főtt húst rizsel ! Nem kell neki sem kókusz, sem emberi maradék (étel ) , sem túró, sajt sem !
Ne csodálkozz ha beteg lesz !
"Ahonnan vettem " = SZAPORÍTÓ ! -_-'
7/12 anonim válasza:
Megmondom nekED ....Bocsánat félre írtam !
8/12 anonim válasza:
A konzervkajátol nem csak a foga megy tönkre hanem simán vastagbél gyulladást kap a tartósítószertől ami benne van!
9/12 anonim válasza:
Túrót,tojást,répát,rizst,és természetesen csirkehúst!
10/12 anonim válasza:
Száraztáp de csak jóminőségű!!!! Illetve: főtt rizs, főtt hús, főtt répa esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!