Száraz táp/konzerv mellett mit adsz még enni a kutyádnak?
Csak Josera tápot kap.
Meg ha néha van ilyen rántott hús maradék, akkor azt.
Én konzervet nem adok neki. Szerintem nem ér annyit... Én a tápra szoktam rakni húslevest, kefírt. Aztán kap abból amiből mi eszünk, persze ami nem fűszeres, és nem puffasztó.
A boltban is mondták, hogy inkább öntsem le levessel, vagy kefírrel, minthogy konzervet adjak neki. Amivel én öntöm le azt legalább tudom miből van.
Az én kutyám szereti a zöldséget, gyümölcsöket ( alma, banán, eper, uborka, paprika, paradicsom pl. )
Néha kap májkrémet, de nem sokat ( abba is ki tudja mi van ) Aztán amit főzök, pl. főzelék, rántott hús, gomba, karfiol, tök.
Persze nem sokat!
kap kutyaszalámit, konzervet.
Sajnos a tápot már nem eszi :(
néha főzünk neki csirkelábat
maradékokat is kap, a levest nem szereti...
most épp hurkán él a drága, mert nem sikerült finomra, és nem akartuk kidobni.
konzervet sosem etetnék, de tápot is csak akkor, ha nagyon rá vagyok szorulva ( pl. több napra megyünk versenyre, ilyesmi).
egyébként főzök nekik.
13:16-os!
Bocs az offért, kérdező mindjárt rád térek.
Na, 13:16-os! Ne adj a kutyádnak kutyaszalámit, tele van csontszilánkkal, meg mindenféle szemetet beledarálnak! Állatorvosnak készülök, helyi állatorvoshoz szoktam bejárni szombatonként, mutatott nem egy röntgenképet, amin kutyaszalámi volt a kutya gyomrában, és bélcsavarodás meg még jó pár betegség volt a következménye. Inkább kutyaszalámi helyett válts át csak a konzervre, majd arról a tápra! A táp nélkül, csak konzerven élve kihullanak a fogai, és megnő a fogkőképződés valószínűsége is.
Kérdező:
az én kutyám konzervet eszik ( Chappy) és tápot ( Royal Canin). Ezenkívül imádja a konyhamaradékokat is (maradék milánói, fasírt, galuska...stb) ezeket szoktunk neki még adni. Üdv! :)
állatorvostanonc,
köszi a figyelmeztetést, majd szólok otthon h maradjunk a konzervnél, ill maradéknál.
Eddig tápot evett a kutya, most is ugyan olyan fajta van mint eddig (penny gazdaságos :S ) de ezt most egyszerűen nem hajlandó megenni.
Hozzá kell tenni azt is, hogy már nem fiatal a szentem, 13 és fajtatiszta...
Szerinted mit adjunk neki? Ami árban sem túl sok. (én még nem keresek, szüleim meg nem szívesen áldoznak rá sokat :( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!