Balatonra utazunk holnap, és a kölyök kuttyom nem eszi a száraz tápot, viszont ott nem tudok neki főzni. Ajánlanátok ó márkákat, és akkor délután megyek a fressnapf-ba érte. Köszi
Sztem a Real Nature elég jó. Tőlem kapott pulykás-nyulasat, 30% pulyka, 30% nyúl van benne. Van belőle kölyök is.
Én csak egy teáskanálnyit teszek a száraztápra , jól összedolgozom, így eszi meg.
2010. júl. 21. 12:33
2/21 anonim válasza:
bento kronen (asszem így hívják)
2010. júl. 21. 12:40
3/21 anonim válasza:
Inkább meg kéne nevelni mert a végén már kézből sem fogod tudni beleimátkozni a bélszínt olyan finnyás lesz.
2010. júl. 21. 12:41
4/21 anonim válasza:
Nem minden kutya eszi meg a száraz tápot. Ha kölyökkorában még a tenyésztőnél vegyeset kapott,nehéz rá visszaszoktatni. Pl. nekem 3hónapos a kutyusom és beletelt egy kis időbe míg magába megette. Mostmár napközben csak azt kap.Próbáld meg keverve adni neki.
2010. júl. 21. 12:48
5/21 anonim válasza:
Minden kutya megeszi a száraztápot, csak sok gazdi megsajnálja és ad helyette mást neki. Nem kell neki mást adni és pár nap alatt megéhezik annyira, hogy nem fog válogatni.
2010. júl. 21. 12:51
6/21 anonim válasza:
Tényleg jó megoldás ha 3 napig nem eszik semmit,csak hogy rászoktassuk,mert a gazdi lusta neki mellé mást is összerakni nem csak kiborítani elé a tápot. Nem hinném,hogy le kéne szólni másokat! mindenki úgy eteti a kutyáját ahogy jónak látja. Nem vagy te attól különb gazdi mert csak tápot adsz a kutyádnak.Sőt! És ez nem sóherség kérdése.
2010. júl. 21. 13:13
7/21 anonim válasza:
Bocsi,az utsó mondat nem ide
2010. júl. 21. 13:14
8/21 A kérdező kommentje:
2 napig nem evett, már nagyon sajnáltam, végül a kezemből megette és rá 2 órára kihányta. Ezután adhatnék megint neki amit 2 nap múlva eszik meg, de ez még kölyök és naponta többször kell ennie. Amúgy is csak annyit kérdeztem, h milyen konzervet vegyek neki, nem pedig tanácsokat, h hogyan etessem. Szerintem is gáz, h nem eszik, de tömni meg éheztetni nem akarom. Ja, és azt,h váltsak tápot, acanát adtam neki, illetve royal canint, tehát még úgymond allergiás sem lehet rá.
2010. júl. 21. 13:16
9/21 anonim válasza:
Igen és pontosan ezért fog fölötted uralkodni mert megsajnálod és ha ilyen vagy akkor másban is megsajnálod aztán kész. De te bajod ha már csontsoványra fog fogyni mert nem hajlandó semmit megenni... Mert ez szokott lenni a vége. Úgy kell majd később beleimátkoznod két falatot a színhusikából... Ccc..
A gazdi nem lusta főzni, a gazdi jót akar a kutyának hogy ne egy uralkodó idegroncs legyen hanem boldog kutya aki tudja hol a helye és boldogan eszik.
Az én kutyáim is esznek húst sokszor mégis imádják a tápot!
Ja és a kutyád bármelyik táptól allergiás lehet, az nem a táp rosszasága hanem a kutyád betegsége. Olyankor van nekik allergiára való táp. A te kutyád valszeg azért hányt mert üres volt a gyomra és gyorsan töltötte meg. Ilyenkor csak keveset kell neki adni egyszerre.
2010. júl. 21. 13:22
10/21 anonim válasza:
én úgy szoktam, hogy reggel kapnak egy kis tápot, ebédre(nem mindig délben, hétköznap délután-fele) egy kis konzervet (általában Real Nature, vagy Premiere Best Meat-ahogy láttam ezeknek magas a hústartalmuk), majd vacsira megintcsak táp. 5-7 évesek, eleinte mindig csak ebédkor ettek(a konzervet), de aztán rájöttek, hogy az nem valami sok, így mindent megesznek, amit kapnak. :).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!