Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon jó minőségű konzerv...

Nagyon jó minőségű konzerv kutyakaja?

Figyelt kérdés
Balatonra utazunk holnap, és a kölyök kuttyom nem eszi a száraz tápot, viszont ott nem tudok neki főzni. Ajánlanátok ó márkákat, és akkor délután megyek a fressnapf-ba érte. Köszi
2010. júl. 21. 12:30
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Köszi azoknak akik írtak konzervmárkát, a többiekre meg tényleg nem vagyok kíváncsi, h miért vagyok rossz gazdi és hogy milyen lesz a kutyám stb!

Majd, ha felteszek egy kérdést, hogy :

Szerintetek rossz gazdi vagyok, mert nem etetem száraz táppal a kutyámat? - na akkor lehet írni hasonló jó tanácsokat!

További szép napot :)

2010. júl. 21. 15:08
 12/21 anonim ***** válasza:
76%

Az én kutyusom ha konzervet kap akkor ezt szokta kapni:

[link]

Ezek közül bármelyiket, szereti az Animonda konzerveket.

2010. júl. 21. 17:04
 13/21 anonim ***** válasza:
23%
Arról nem is beszélve hogy még egy jobb konzerv is csak a pénzt viszi mert nem elég a kutyának a tápanyaga, aztán majd szedegetheted a fosokat utána. xD És szerintem ne legyél olyan nagyképű mert már most is hogy szenvedsz a utyáddal és mennyi gondot okoz ahelyett hogy beraknád a csomagba a tápot oszt csá.
2010. júl. 21. 17:07
 14/21 A kérdező kommentje:

Utolsó: Neked van egyáltalán kutyád, vagy csak itt osztod az észt? Ha van is kutyád csak kidobod elé a kaját oszt csá? Vagy foglalkozol is vele? Mert én foglalkozom vele, ezért tettem fel a kérdés. Nem tök mindegy neked, h mit eszik a kutyám és mit nem? A tied biztos mintakutya aki mindig megeszi a száraz tápot, jó neked. De ahogy mi is, a kutyák is különbözőek. Szóval nem fogom napokig éheztetni, h megegyen olyat amit utál.

Nem szenvedek, csak tanácsot kértem, h melyik a jó kutyakonzerv.

2010. júl. 21. 21:22
 15/21 anonim ***** válasza:

Igen ez a magyar társadalom. Mi közötök van hozzá, hogyan tartja a kutyáját? Nem is ismeritek, azt sem tudjátok ki ő. Lehet a főnökötök vagy a régi barátotok, de úgy osztogatjátok, mintha egy utolsó ... lenne.

Ezt nem értem az emberekben. Csak annyit kért, hogy írjunk egy konzervet. Ezt miért nem lehet megérteni?

2010. júl. 22. 08:11
 16/21 anonim ***** válasza:
Igen van kutyám, nem is egy és nem is pár napja. És nem hogy foglalkozom velünk de sokkal több miatt tartom őket mint hogy sétáltassam és magammal vigyem nyaralni. Versenyzek velük és még csomó más dolog, szóval nem kezdő vagyok. Minden kutya más de minden kutya egyforma, tudnia kell ki a főnök. És a tápot nem azért nem eszi mert utálja, mert nem lehet minden tápot utálni hanem mert tudja hogy kapjobbat. Később ebből sokkal nagyobb gondok lesznek. Sok kuztyát láttam már, a gazda nevelési csődjét, akik a végén szinte már éhen haltak mert "mindent utáltak megenni". De ha neked ez a vágyad akkor hajrá. Az a baj hogy nem látsz mögé. Emberként kezeled a kutyád mikor ez neki csak egy hatalmi dolog. A kutya nem érez annyi ízt mint mi és nem élvezetből eszik épp ezért kétlem hogy túlzott ízlése lenne.
2010. júl. 22. 14:20
 17/21 anonim ***** válasza:
*és nem csak foglalkozom
2010. júl. 22. 14:21
 18/21 anonim ***** válasza:
Persze, én ezt meg is értem. Nekem is van kutyám. Nem versenyeztetem, de én is csak táppal etetem és tanítom. Tudja hol a helye, ki a főnök. De nem szólhatunk bele másnak a döntéseibe, mikor nem is ismerjük. Sőt ide csak azért írt, hogy a konzerv nevét megtudja, nem fogja érdekelni a többi. Pláne nem az oltogatások. Ezen az oldalon nem tudunk senki életére hatni egy pár soros válasszal.
2010. júl. 22. 15:38
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem hittem volna,hogy vannak olyan emberek akik még egy táp kérdésből is ekkora dolgot csinálnak,csak azért hogy okoskodni tudjanak és leszólni másokat hogy mit tesztnek a kutyával. Nekem az eddigi kutyáim mind vegyes kaján nőttek fel,boldogok voltak, tudták hol a helyük és mindnek 10 fölött volt az életkora. ha okoskodni akarsz menj el tanárnak oszd ott az észt! Ne itt szólogass le mindenkit! És mindenek előtt, bízd már rá a másikra,hogy hogy neveli a kutyáját!!!
2010. júl. 22. 15:58
 20/21 anonim ***** válasza:
Rábízom csak aztán ne jöjjön ide sírni hogy nem eszik a kutyája vagy ne találkozzak vele az utcán ahol gondot okoz az én kutyáimnak mert nincs megfelelően nevelve. Tehát igenis azért van köze hozzá a társadalomnak.
2010. júl. 22. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!