Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lehetséges hogy a cicámnak...

Lehetséges hogy a cicámnak nem volt fogváltása?

Figyelt kérdés

Most kb másfél-két éves lehet. Mentett cica, de egész kiskorától, még cumisüvegból volt etetve. Végig bent volt a házba és figyeltem rá, nézegettem a fogait is, de én nem láttam se a tüneteket és egyáltalán. nem tapasztaltam fogáváltást.

Lehet hogy nem is volt fogváltása vagy mégis elkerülte a figyelmemet?

Ha cak elkerülte, azért előfordul hogx egy cicának elmarad?

2018. márc. 25. 09:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet könnyen észrevenni, olyan apró fogacskáik vannak, gyorsan kilazulnak és kiesnek, és ritka, hogy nem nyelik le a fogukat és megtalálja az ember a földön.

2 éve befogadtam az utcáról egy kicsit, 4-5 hónapos volt. Semmi tünetet nem tapasztaltam én sem, leszámítva azt, hogy ez idő alatt büdös volt a szája, ami a fogváltással sokszor együtt jár.

2018. márc. 25. 10:11
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen megtörténik a fogváltás. Én 1-2 pici fogat találtam takarítás közben, a többit szerintem a cica lenyelte a kajával együtt. Az előző válaszolóhoz hasonlóan én is onnan tudtam, hogy váltja a fogát, hogy szájszaga volt a cicusnak. Ez fogváltásnál természetes. Azóta kellemes a lehellete. Szinte egyik napról a másikra szűnt meg ez a kellemetlenség.
2018. márc. 25. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!