A cicámnak adhatok mirelit halfilét? Ha igen, akkor nyersen vagy sütve/főzve adjam oda neki?
Szobahőmérsékleten gondoltam, de ha úgy egészségesebb szívesen meg is főzöm neki.
Sajnos picit bágyadtnak tűnik mostanában, és amíg szervezem neki az orvost, szeretnék neki valami finomsággal kedveskedni.
Én is ilyen gondoskodó vagyok a cicámmal :-)
Egy állatorvos mondta régebben hogy legyengült macskának legegészségesebb a tisztított csirkeszív nyersen.
Tehát én ezt ajánlom inkább hogy próbálj meg adni neki. Nem került sokba és tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal.
Köszönöm :)
Úgy néz ki, jobban van, csak ugye ő egy félig kinti cica, és most jött haza a csajozásból; 2-3 hétig csak enni meg aludni járt haza, nagyon belefogyott ebbe a tevékenységbe, és napokig nagyon bágyadt meg szomorú volt, nem volt olyan lelkes és érdeklődő, mint szokott,de a tegnapi napot rászántam, és végig vele voltam, néztem, hogy mennyit eszik-iszik, kakilás-pisilést is, minden normális, és még hízeleg is, nagyon kedves...de olyan mintha megváltozott volna a személyisége. Sokkal kevesebbet játszik, meg lustább is lett, meg sokkal nyugodtabb, és félénk is. A másik cicám, aki régen volt ilyen bágyadt és nyugis, ő pedig most lett nagyon eleven, pedig ikrek, és nemsokára 1 évesek lesznek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!