az enyémet Csipisznek hívják.
mert a menhelyen, ahonnan hoztam, Peaches volt a neve (angol cica) és a tesóm azt javasolta, hogy legyenek hasonló hangok a nevében, így Csipisz lett.
és illik is rá, félős, lüke.
a barátnőm lány macskája meg Béla volt, nem tudom pontosan, miért, biztos azt hitték, hogy fiú.
Tabletta.
Magyarázat: Anyukám munkahelyére betévedt egy kismacska.Adtak neki enni, inni, odaszokott.Egyik nap a rádióban arról volt szó, hogy a macskák közelsége milyen jótékonyan hat az emberre és, hogy a dorombolása gyógyító erejű stb... Erre a főnök mondta,:- Na akkor nevezzük el Tablettának!
A Sicu elég érdekes volt, hallgatott rá a macska.
Nagyon fura neveket szerintem nem adunk, de vannak enyhén poénosak.
A jelenlegi kandúrnak már sok neve volt. Pl. Hurutka (alig látunk tévét, mert nekünk tizenévek óta nincs, de azt a reklámot elkaptuk), mert kifejezetten rekedtes hangja van, egészséges, de élénk nyávogásra azért nem képes. Amikor itt a gyk-n valaki írta a Miskakancsót, onnantól egy ideig az volt a neve.
Mostanság Drogosnak hívjuk, mert valami filmben taglalták, hogy a dorombolás neki felszabadít valamit vagy mit tudom én s az jó neki.
Az anyja (becsületes neve Caroline, amit én angolosan ejtek, a párom pedig i-vel) pedig Felfújt, amióta tél van és minden szőre merőlegesen áll a bőrére, tele van levegővel és egészen puha :D A fiú szőre hiába dús, sokkal jobban le van simulva s ezt tapasztaltam a legtöbb macskánál eddig.
Putyin
Barátnőm macskáját így hívják :D
Párom -már sajnos nem elő- cicája T12 (té tizenkettő),
Egy barátom szürke cicája Szürek,
Szomszéd nősténye Ferenc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!