11/58 anonim válasza:
Rudi, nőstény macskának. Azt hittük, hogy hím, de egyre jobban nőtt a hasa. A gyanú, hogy Rudika nem hízik, hanem terhes beigazolódott, mikor végül le is fialt. :D
12/58 anonim válasza:
Az én macskámnak aki nőstény az a neve hogy KEVIN😂
Én neveztem el😂
14/58 anonim válasza:
Régen a nagyapámnak volt egy nagyon szép szürke macskája, ami nagyon tetszett nekem, és Mici volt a neve. Én is kaptam egy hasonló macskát és én is Micinek neveztem el. Csak a nagyapám macskája lány volt, az enyém meg fiú :D
15/58 mantis religiosa válasza:
Egyik exem szomszédja macskáját dzsihád-nak hívták. Hogy miért ez lett a neve, sosem tudtam kideríteni, pedig érdekelt volna.
17/58 anonim válasza:
Egy fekete cicalányt hívtunk Nyúlánykának, anno gyerekként amikor láttam a Hihetetlen család mesét nagyon megtetszett ez a név. :D
18/58 anonim válasza:
Az én Dömper nevű macskàmon sokan szoktak nevetni. Pedig a régebbieknek viccesebb neveik voltak: Drigör, Godzilla, Vahúr(!!), Wakabayashi, Arizóna, Hyla (mert úgy nézett ki mint a Hylaeosaurus).
19/58 anonim válasza:
Állatorvosnál...Hogy hívják a cicust? SZÜRKE. És a színe?(tényleg gépelte)szürke.
20/58 anonim válasza:
Az egyik cicámat Lajosnak hívják, mindenki meglepődik rajta. :D
Illetve a párom úgy kollektíve szokta a macskáimat szartartályoknak hívni. :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!