Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Előbb vettem észre a kertben,...

Előbb vettem észre a kertben, hogy a szomszéd barátnőm macskája holtan fekszik nálunk. Most mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Felhívtam telefonon Közöltem vele a rossz hírt, kissé kiborult, Majd közölte, hogy ássam el nálunk a kertbe, mert ő ezt nem bírja idegileg. Mondtam, hogy rendben, de megtudta apám és örjöng, hogy ide aztán nem ássuk. Dobjam át neki majd megoldja. Nem tudom mit tegyek, mert jo barátnőm:(

2018. márc. 11. 13:59
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
93%
Tekerd rongyba, hogy ne látsszon, menj át a szomszédhoz (persze előtte szólj neki) és ásd el náluk. Neki nem kell, hogy lássa.
2018. márc. 11. 14:26
 12/30 anonim ***** válasza:
95%
Átmész macskástól a szomszéd barátnődhöz és ott elásod a cicát, ha hajlandó vagy rá.
2018. márc. 11. 14:26
 13/30 anonim ***** válasza:
93%
Hacsak nem holnap reggel viszik el a kukát, irdatlan büdös lesz, csak tudj róla.
2018. márc. 11. 14:27
 14/30 anonim ***** válasza:
95%

Nekem morbid egy házikedvencet így kidobni a kukába, akit elvileg szerettek és gondoskodtak róla. Az is morbid hogy a barátnőd akié az így kezeli az egészet.

A leghumánusabb módszer tényleg ha belecsavarod valami rongyba és náluk temeted el.

2018. márc. 11. 14:31
 15/30 A kérdező kommentje:
Oh pedig jött azota jo ötlet, de kidobtam egy szemeteszsákban a kukába:( de holnap reggel viszik a kukát szerencsére.
2018. márc. 11. 14:31
 16/30 A kérdező kommentje:
Szerintetek szedjem ki s vigyem át elásni? Kár h nem jutott eszembe:(
2018. márc. 11. 14:35
 17/30 A kérdező kommentje:
Olyan lelkifurdalásom van lehet kiveszem szegényt és elásom ott, de a zsákbol már ki nem veszem az tuti.
2018. márc. 11. 14:40
 18/30 anonim ***** válasza:
95%

Szemetesbe ne dobd

Abszolút nem higiénikus, a sok értelmes nem tudom miért ezt javasolta

Másrészt ha a baratnod ennyire kiborult, mit fog mondani neked, ha megtudja? Az a macska többet érdemel

mindenesetre nem tudni miben pusztult el akar veszett is lehetett de ennek kicsi az eselye

Miért a te dolgod? Szerintem apukad dolga lenne

Igen valaki vigye át a szomszédba és ássa el ott

No comment a szemetes javaslatra. Fújj

2018. márc. 11. 15:08
 19/30 anonim ***** válasza:
90%
Plusz ha megtalálják a szemethordok jó nagy büntetést fogtok fizetni
2018. márc. 11. 15:09
 20/30 anonim ***** válasza:
93%

Egyetértek az 57%-el. :/ Amikor nekünk halt meg cicánk, simán elástam a kertben, tettem oda virágot is.

Bebugyolálod és átviszed úgy...

2018. márc. 11. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!