Szerintetek legyen cicánk?
Figyelt kérdés
Van egy több mint fél éves törpe nyuszink és most szeretnénk egy macsekot is de sajnos többen megpróbálják lebeszélni anyámat az ötletről. Van egy 4 éves húgom is... szerintem jóba lenne a cicussal,kérdés,hogy mit szólna a nyuszi. Nem kertes házban lakunk de viszont van egy hatalmas teraszunk. Szerintetek jó ötlet lenne egy kicsi cica?
14/L
2010. jún. 9. 19:27
11/20 anonim válasza:
szerintem ne! szeretik a nagy kertet, lustálkodni a bokrok, fák alatt, éjszaka kóborolni az utcán stb. a lakásban csak unatkozna és stresszes lenne a nyuszitól!
12/20 anonim válasza:
meg szeretik koptatni a karmukat a bútorokon!
13/20 anonim válasza:
Kismacska legyen, és szoktasd össze a nyúllal, akkor nem lesz baj.
Ha összeszoktatás helyett megpróbálnátok elkülöníteni őket, az már kockázatosabb lenne.
14/20 anonim válasza:
Ja, és a terasz teljes berácsozását is vedd figyelembe a döntésnél, ha nem földszinti.
15/20 A kérdező kommentje:
A teraszt már berácsoztuk.
2010. jún. 10. 09:37
16/20 A kérdező kommentje:
Több ismerősünknek is volt/van lakásban macskája.
2010. jún. 10. 09:38
17/20 anonim válasza:
Szerintem legyen.
Nyúllal nem lesz gond. Nekünk hörcsögünk van a macska mellé.
Még pici a macska, de barátkoznak a hörcsöggel, csak érdekli, de nem akarja megölni.
Mindenesetre azért nem hagyjátok őket őrizetlenül kettesben.
18/20 A kérdező kommentje:
Már megvan a cicus (szombaton hoztuk el). Nagyon édes,se a nyuszival se a húgommal nem került összetűzésbe,nagyon édes barátkozós:D
2010. jún. 13. 15:25
19/20 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet. A fontos hogy a kislánynak tanítsátok meg egyértelműen, nem szabad erősen megfognia, kergetnie, megfogni, húzni a szőrét, farkát, bajszát, fülét, kergetni és zavarni ha eszik, alszik. Kölyökként vigyázzatok hogy játék közben véletlen meg ne sértse, de jó is a gyereknek ha felügyelettel megtanulja hogy az állatokat szeretni kell és finoman bánni vele.
20/20 anonim válasza:
Ja, és a teraszt hálózzátok be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!