Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek legyen cicánk?

Szerintetek legyen cicánk?

Figyelt kérdés

Van egy több mint fél éves törpe nyuszink és most szeretnénk egy macsekot is de sajnos többen megpróbálják lebeszélni anyámat az ötletről. Van egy 4 éves húgom is... szerintem jóba lenne a cicussal,kérdés,hogy mit szólna a nyuszi. Nem kertes házban lakunk de viszont van egy hatalmas teraszunk. Szerintetek jó ötlet lenne egy kicsi cica?

14/L

2010. jún. 9. 19:27
1 2
 11/20 anonim válasza:
szerintem ne! szeretik a nagy kertet, lustálkodni a bokrok, fák alatt, éjszaka kóborolni az utcán stb. a lakásban csak unatkozna és stresszes lenne a nyuszitól!
2010. jún. 10. 00:16
 12/20 anonim válasza:
meg szeretik koptatni a karmukat a bútorokon!
2010. jún. 10. 00:19
 13/20 anonim ***** válasza:

Kismacska legyen, és szoktasd össze a nyúllal, akkor nem lesz baj.

Ha összeszoktatás helyett megpróbálnátok elkülöníteni őket, az már kockázatosabb lenne.

2010. jún. 10. 08:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Ja, és a terasz teljes berácsozását is vedd figyelembe a döntésnél, ha nem földszinti.
2010. jún. 10. 08:36
 15/20 A kérdező kommentje:
A teraszt már berácsoztuk.
2010. jún. 10. 09:37
 16/20 A kérdező kommentje:
Több ismerősünknek is volt/van lakásban macskája.
2010. jún. 10. 09:38
 17/20 anonim ***** válasza:

Szerintem legyen.

Nyúllal nem lesz gond. Nekünk hörcsögünk van a macska mellé.

Még pici a macska, de barátkoznak a hörcsöggel, csak érdekli, de nem akarja megölni.

Mindenesetre azért nem hagyjátok őket őrizetlenül kettesben.

2010. jún. 11. 20:06
 18/20 A kérdező kommentje:
Már megvan a cicus (szombaton hoztuk el). Nagyon édes,se a nyuszival se a húgommal nem került összetűzésbe,nagyon édes barátkozós:D
2010. jún. 13. 15:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet. A fontos hogy a kislánynak tanítsátok meg egyértelműen, nem szabad erősen megfognia, kergetnie, megfogni, húzni a szőrét, farkát, bajszát, fülét, kergetni és zavarni ha eszik, alszik. Kölyökként vigyázzatok hogy játék közben véletlen meg ne sértse, de jó is a gyereknek ha felügyelettel megtanulja hogy az állatokat szeretni kell és finoman bánni vele.
2010. jún. 19. 12:15
 20/20 anonim ***** válasza:
Ja, és a teraszt hálózzátok be.
2010. jún. 19. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!