Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek legyen cicánk?

Szerintetek legyen cicánk?

Figyelt kérdés

Van egy több mint fél éves törpe nyuszink és most szeretnénk egy macsekot is de sajnos többen megpróbálják lebeszélni anyámat az ötletről. Van egy 4 éves húgom is... szerintem jóba lenne a cicussal,kérdés,hogy mit szólna a nyuszi. Nem kertes házban lakunk de viszont van egy hatalmas teraszunk. Szerintetek jó ötlet lenne egy kicsi cica?

14/L

2010. jún. 9. 19:27
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
ne mert a 4 éves kölök folyton nyomorgatná
2010. jún. 9. 19:33
 2/20 anonim ***** válasza:
nem
2010. jún. 9. 19:33
 3/20 anonim válasza:
Áh, a hugód karjai közt lelné vesztét... Vagy a gyerek folyton sírna, mert a macska megkarmolja, ha rosszul nyúl hozzá. És ki lenne elverve érte? Hát persze, hogy a cica. Ha szereted a macskákat, megkímélsz egyet egy ilyen szörnyű sorstól!
2010. jún. 9. 19:35
 4/20 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom. Nem a húgodtól félnék, szerintem inkább a nyuszi lehet probléma. Nagyobb korában előfordulhat, hogy megpróbálná levadászni.
2010. jún. 9. 19:37
 5/20 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lenne a cicának, egy 4 éves kislánynak már meg lehet magyarázni, hogy hogyan kell hozzányúlni az állathoz. Nekem óvodás ikerkislányaim vannak, és csak finoman simogatják a cicákat, sosem nyúzták őket. A nyuszi meg végképp nem tudom, miért vadászna le egy kismacskát. Ha csak nem vörös az a cica, még répának sem nagyon nézheti.
2010. jún. 9. 19:49
 6/20 anonim ***** válasza:
szerintem a macska vadászná le a nyulat... én is ezért nem vettem cicát... pedig de jó lenne, hm... :)
2010. jún. 9. 20:05
 7/20 A kérdező kommentje:
A 4 éves húgom miatt nem aggódom... a nyuszit se nyúzza néha oda megy megsimogatja azt annyi... "megbeszélgetnek" amikor a nyuszi a ketrecbe van. A nyúl biztos nem vadászná le a cicust inkább a cica őt... habár nem lennének összezárva. Lényegében a húgom tuti,hogy csak 2-3 napik lenne elfoglalva nagyon a cicussal és csak úgyhogy nézi és beszél hozzá. Utána meg csak elsétálna mellette... inkább én lennék az aki túlzott kép akarna vele foglalkozni de féket tudok magamra tenni.
2010. jún. 9. 20:06
 8/20 A kérdező kommentje:
Jah és a 19:35-ös hozzászólónak írnám: Köszi,hogy megmondod,hogy mit gondolsz! De nem állatkínzás céljából vennénk macskát... elverni biztos nem vernénk. Volt régen kutyánk is,soha nem kapott verést csak szavakkal szidást. A húgom meg valószínűleg szép nagy ívben elkerülné a macskát mert félne tőle egy ideig. És amikor már nem fél akkor sem foglalkozna vele,valahogy nincs különösebb érdeklődéssel az állatok iránt. És nem hinném,hogy olyan szörnyű sorsa lenne nálunk...
2010. jún. 9. 20:15
 9/20 anonim ***** válasza:
Szoktatás kérdése az egész.Ha kölyökkora óta megszokja,hogy ott a nyuszi,nem akarja majd levadászni.A mamám németjuhásza pl.soha nem bántaná a mami cicáit,mert tudja,hogy a házhoz tartoznak kölyökkoruk óta,az idegen cicákat azért nem szívleli.Szóval szerintem nem lehet gond.
2010. jún. 9. 20:29
 10/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nem rossz ötlet, a hugod is biztos bírni fogja a cicust :) A veszély elkerülése érdekében beszéld meg a hugoddal, hogy ne nyomorgassa majd össze a cicát meg kímélje meg stb. A nyuszi tényleg lehet, hogy egy kis probléma, de ha okosan összeszoktatod őket akkor nem lesz belőle baj :)

Sok siker!:)

2010. jún. 9. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!