Budapesten hol érdemes cicafelszerelést vásárolni?
Fresi is túlárazott, ezzel egyetértek. :D Ott már voltunk terepszemlén, néztem ki webáruházat is, csak nem tudjuk megoldani az átvételt, ha nincs előre időpont... és az nincs sajna. Össze-vissza munkarend átka.
Lurdy ZooDoommal szemeztem még, az jött szembe neten, ami még úgy megközelíthető helyen van, de akkor lehet az Alphába nézel be helyette, aztán meglátjuk.
Én megnéztem azt a linket, ilyen iszonyat rossz minőségű szállítódobozt, ami ott kijön, ne vegyél, mert ha tíz dekánál nehezebb lesz a macska eltörik. A rossz minőségnél a kapocs is eltörhet ami az alját rögzíti a tetejéhez, még az utcán is elszaladhat a macska, az a műanyag ajtó meg egy vicc, ahogy kinéz. Egy felnőtt macska kiüti, ha megijed odabent.
Mindenképp fémajtósat vegyél, a fressnapfben az Anione azt hiszem olcsóbb, vagy pedig textil, de olyan, aminek kemény az alja (beteg macska véletlen belepisil ne ázzon át).
Ez pl. duplán jó, mert felül nyílik.
Itt a petnetnél van személyes átvétel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!