Unja a macskam a nedvestapot! Ezek kozul melyiket erdemes valasztanom?
Eddig ebbol a kitten verziot kapta, de mintha mar unna az izet, nem lelkesedik erte. Valamelyik variaciora erdemes lecserelnem? Ha igen, ezekbol szeretnek valasztani. 7honapos, ivaros kolyokmacska.
Gabonamentesek kozul ennek a legjobb az ara, ezert szeretnek ebbol valasztani. Szerintem ezek a kinti benti macskaknak valok nem mondanak sokat, szerintem nem lenyeges, hogy milyen macska kapja. Szerintetek?
A macska is a természetes táplálékot szereti. Nem tápokat, azok átmenetileg adhatók, néha.
A hús a természetes számukra.Sertéshús csak főzve.
Nekem 11 cicám van, húst kapnak, ritkán konzervet, szárazat, ha nincs időm.Egészségesek, gyönyörűek.16 éves a legöregebb, de nem látszik meg rajta.Állatorvos azt mondja a kutyáimra, cicáimra hogy olyan jó a foguk, mint egy fiatal állatnak.Mert rágnak!Nem csak benyalogatják a kaját, nem tápot rágnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!