A cicák vajon milyen okosak? Az én cicám ha csak ránézek rögtön odajön hozzám. Ezt nem ételért csinálja. Ha látja hogy ki nyitok egy szekrény ajtót és azt becsülöm, utána ő is kinyitja. Keresi a társaságomat és megérti azt, hogy ha én nemet mondok.
Nagyon sok trükkre megtaníthatók ,okosak,de mivel nem falkaállatok ezért a kutyával ellentétben csak a gazda kénye kedvéért nem ugrálnak vég nélkül és cél nélkül. Ha nincs kedvük nem csinálják,durva kényszerrel tekintélyelvűséggel nem taníthatók,mert nem tekintik főnöknek gazdát.
Itt egy aranyos videó ahol a bengáli macskát megtanították azokra a dolgokra amire a kutyát is. https://www.youtube.com/watch?v=G5dIB2oF6sQ
A miénk nyomkodja le a kilincset az ajtón, ha ki akar menni és be van csukva. :D
Először eléggé megijedtem tőle, hogy te jó ég, ez csak egy macska! :D
Ez mind fugg a gazdi cica kozti viszonyon.
Nekem ket cicam van es rendkivul okos.
Ha azt mondom allj befejezi amit csinal
Vagy ha mondom gyere akkor kon utanam
Es nem a kajaert csinalja
A parom ad neki kajat :D
Nagyon okos cica es megerti amit mondok neki.
A macska nem csak az etelert van az ember kozelebe ez vmi tudatlan ember irta...
Ha cica egy olyan lelki kapcsolatot alakitot ki a gazdajaval pl vlm vagy vld az mar tul szarnyalja sok mas dolgot is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!