A kullancs tette vele csak két hónap után jött ki?!?!?!? Mi lehet a baja?
A cicámba két hónapja volt egy (szerintünk kullancs,mert nm hiszem hogy kilógó seb volt...)El akartuk vinni állatorvoshoz, de addigra lekaparta vagy leszakadt vagy nem tudom.....És most (kb két hónap után)a cicám nagyon vékony,kedvetlen, és mindig egy bizonyos pózban fekszik!
A kullancs tette?Mi a baja?A kiscicái akik öt hetesek és még néha szopiznak nem kapják el?
Hogy én hogy nem szeretem ezt az orvost-.-'
Adott neki antibiotikum oltást vagy mit de kétfajta izét rakott bele,a biztonság kedvéért adott féregtelenítő tablettát is, meg még valami gyógyszert(egy darabot amit negyedenként kell este beadni),de nem mondott semmit......
Úgy kellett kikérdeznem és arra is csak azt mondta hogy az ínyénél van egy piros csík, ami azt jelenti hogy nem bakteriális fertőzés, de lehet akár vírus, vagy talán Lyme-kór......A kiscicák nem kapják el a betegséget csak az antibiotikumból kapnak az anyatej által, és pár nap múlva kéri a visszajelzést hogy mi van.......Szóval biztos nem olyan súlyos, de ez az orvos gyszrűen soha nem mond semmi konkrétumot!!!!
Na mind1 legalább nm annyira vészes a baja..
Szia,
jól van a macsek? Vagyis jobban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!