Más is szokott a macskájához beszélni?
Ne aggódj Bem vagy egyedül😊😁
Én is szoktam az állataimhoz beszélni. Vannak akik hülyének néznek, de szerintem nincs ezzel semmi gond. Ettől még nem vagyok antiszociális aki csak a 820 háziállatával tudja magát megértetni.😂
Szóval nyugi szerintem normális!
(Vagy nem és mi vagyunk rosszul összerakva😂)
Természetesen. De az enyém, ha kérdezek valamit, mindig nyávogással válaszol is rá :D
De igyekszem cicául is kommunikálni vele, pl az orrommal "odadörgölőzni" a kis pofijához, lassan pislogni egyet a szemébe nézvén.
Persze hogy szoktam, szerintem aki kicsit is szereti őket, az beszél hozzájuk.Sok mindent megértenek ismétlődő szavakat, amit nem értenek, annak is a hangsúlyból, stb.sejtik mit akarunk.Testbeszédünkből is értenek dolgokat.
A kisbabákhoz is folyton beszélünk már születésüktől fogva, pedig ekkor még ők sem értik.
Szoktam beszélni hozzájuk. :) Általában akkor, ha idejönnek és mellémfekszenek vagy bújnak, vagy ha felveszem őket. A kicsihez akkor is, amikor megyünk állatorvoshoz és a hordozóban van, mert olyankor nekiáll hisztizni (a nagy teljesen nyugodtan elvan a hordozóban).
Néha még énekelni is szoktam nekik, mindkettőnek van saját kis dala is. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!