Más is szokott beszélni a macskájához?
Páromnak állandó humor-forrást jelent, hogy beszélek a macskánkhoz.
Magázom, pl.:
És milyen fogást kér ma vacsorára?
Nézzenek oda, már megint mit csinált, nem szégyelli magát?
Ma kifejezetten jó választás volt ez a fekete bársony zakó, fehér inggel!
Általában vissza is válaszol valamit a macska, purrog, vagy nyávog egyet.
Másnak vannak ilyen baromságai?:D
Én is beszélek hozzá, lakótársnőim is.
Én pl kajánál megkérdezem, h a bárányos jó lesz-e mára, ezen a múltkor nagyon röhögött egy kedves barátom, aki akkor pont ott volt.
Néha ő is válaszol, ha meg szerinte "feleslegesen zargatom" , akkor csak néz megvetően :D
A miénkkel akkor lehet a legjobban trécselni, ha éhes. Ha nem az, akkor értetlenül néz ránk, ahogy gügyögünk hozzá: mi bajuk lehet ezeknek?! A férjem idegenkedett eleinte, szerintem csak udvariasságból nem vonta kétségbe értelmi képességeinket:), mára beállt ő is a sorba.
Hihetetlen milyen jól tudja a hangját változtatni! Hol olyan, mintha dühösen káromkodna, hol könyörgőre fogja a dolgot, hol lesajnálóan nyekken egyet és faképnél hagy bennünk:):):)
Már rég nem rajtunk nevetnek a vendégek, hogy miért beszélgetünk egy állattal. A csodálkozás macsekunk végett van, hogy mire képes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!