Tehát amikor nem a nevén szólítjátok, hanem évődve, játékosan, pajkosan szólítgatjátok. Pl nálunk ezek a leggyakoribbak: cicamica, cicuri, cicuriczu, cicamaci, cuci, cucika, ciricica, curikám, cuncica, macskajancsi, bobojáncica (ezt akkor amikor elöl maga alá hajlítja a pihe-puha kis mancsait, és úgy fekszik)
Én minden marhaságnak hívom (Csipisz a neve, ezt kb soha nem mondom neki, szerintem már nem is tudja:)
Cilord, baba, szépségem, maci, babátok (ezt nem tudom, hogy jött ki a számon) arany drágaságom, cicákukund (ezt se tudom, hogy jött), volt hogy négylábúnak neveztem :)
Cirom, Cirom, manó, kaka manó.
2018. febr. 15. 23:44
13/31 anonim válasza:
Cirmancs
2018. febr. 15. 23:52
14/31 anonim válasza:
Van egy kövérkés kandúrunk, őt néha kis dagadt disznónak hívjuk vagy Malackának xd meg én néha leKismosómacicázom xdd Mert olyan a kis teste, mint egy mosómedvének :"D
Van egy Szederke nevű kislány, őt Szederbabónak, Fekete Szedernek, Apró szemű Szedernek nevezem xD
Meg van egy másik kandúr, akinek a neve Pitypang és őt néha Pitypang úrfikának vagy Pitypang babónak hívom :)
Luna a neve, ezt variáljuk elég sokat: Lunus Lunci, Lunaliba (mert olyan édes kis libus tud lenni), Libuli, Libacica. Én még elég sokszor hívom Cicavirágnak ( ahogy a kicsi fiamat is néha:). A férjem Makka néven szólítja vagy csak így: "te macska te".Ja igen, még a Szőrcsimbók és Nyálas is elő szokott fordulni.
2018. febr. 16. 13:19
17/31 anonim válasza:
Én a rendes nevén szoktam a gyerekem pedig így: Macskaaa! XD
2018. febr. 16. 14:16
18/31 anonim válasza:
Malac(mert evés után olyan az egész feje, mayci, meg néha kitalálok egy egy becenevet de azokat nem gyakran használom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!