Nagyon sokba kerül a macskám etetése. Ti mivel etetitek a cicátokat, és mennyit költötök rá egy hónapban?
Én macskám napi 3x étkezik kb 1000 Ft naponta mert nem szar kaját adok neki és inkább rá költők mint egy hűtlen nőre
:D
Ket kezemet adnam, ha ennyibe kerulne a kutyam etetese...
1.nem kotelezo macskat tartani
2. Eleg a szaraztap, de ne whiskas, mert feleslegesen draga. Egy premium arkategorias igaz, hogy elsore dragabb, de kb negyedannyi adagot kell adni(grammra). Egy nagy kiszereles honapokig kibirja.
Ha átállsz száraz tápra ne lepődj meg, a maccs napokig finnyázni fog.
Eleinte keverd a megszokott táppal.
Komoly költséget takaríthatsz meg, ha van olyan ételmaradékod, ami "macskának való" azt megkapja. Az enyém egy-egy falat a tányéromból kapott sült husiért a farka végét odaadná. (ha olyat akarok etetni vele, amit nem akar, akkor a saját tányéromba teszem "eszek egy pár falatot" és átteszem az ő tányérjába. Pillanatok alatt elfogy)
Anyámnak két macskája van.
Havonta két Spar saját márkás száraztápot vesz (800 Ft) és megkapja a maradékokat.
Plusz egér, madár, meg amit sikerül elcsípnie, rengeteg fű!!!, és ennyi. Mindkét kandúr van vagy 5 kiló, nekem térdig érnek, a szőre fényes, és makk egészségesek. Az előző macska 16 évesen pusztult el.
Most csak kapkodom a fejem, hogy mi kerül egy macskán ennyibe.
(Az almot majdnem kihagytam. De csak télen alszanak bent a srácok, az első meleg tavaszi napon az ajtóban várják, hogy mehessenek.)
A whiskast felejtsd el. Túlárazott vacak.
Az enyém nagyon válogat. Gourmet goldot eszik most meg Purina One száraztáp mindig van előtte.(Ezeket glamur napon sikerült nagyon jó árban vennem.800g-os purina one 800Ft, a gourmet 100Ft/db) Abból sem mindegy melyik. Csak a csirkéset eszi meg.
A rossmannban most éppen akciós az alutasakos. Rengeteg féle van. Azokat szereti. Egy nap 2 zacsi fogy abból. 79Ft/db
Alomból a sparos vált be. Egy hónapban 2 zacsi elég. Az 600Ft.
Viszont próbáltam a sparos konzervet 100Ft/db. Ette ő, csak utána kihányta. Nem kínzom, már 17éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!